Hopkins tog titel og sætter aldersrekord

Bernard Hopkins lander en højre på Pascals kæbe og beholdt sin titel.
Foto: Ryan Remiorz/AP/POLFOTO

Hopkins tog titel og sætter aldersrekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amerikaneren Bernard Hopkins vinder og snupper æren som ældste bokser med en mestertitel fra George Foreman.

Bokselegenden Bernard Hopkins blev natten til søndag den ældste bokser nogensinde med en mesterskabstitel, da han vandt på point over canadieren Jean Pascal.

Den 46-årige amerikanske letsværvægtsbokser overgik dermed sin landsmand George Foreman, der som 45-årig vandt en sværvægtstitel over Michael Moorer i 1994.

Hopkins sejr betyder samtidig, at han sikrer sig titlerne i både WBC og IBO.

- Jeg vidste, at det ville blive en hård kamp, men jeg ville ikke gå tomhændet herfra. Det er meningen, at du skal vinde titler, når du er i tyverne, ikke når du er 46, sagde Hopkins efter kampen.

Kampen mellem Bernard Hopkins og Jean Pascal var en omkamp. De to boksere var i ringen kort før jul, hvor det endte uafgjort.

Natten til søndag dansk tid var alle dommere imidlertid enige om, at Hopkins var den bedste bokser. Amerikaneren vandt med dommerafgørelserne 116-112, 115-114 og 115-113.

Bernard Hopkins har bokset 52 kampe, tabt fem og bokset to uafgjorte.

- Jeg er blevet beskyldt for at være kedelig, men jeg har gemt det bedste til sidst. Jeg vil forsætte på denne måde, til jeg slutter karrieren. Jeg vil fortsætte, så længe jeg kan, siger Bernard Hopkins.

Mens Mikkel Kessler stadig var under boksepromotor Mogens Palles vinger, forsøgte den danske lejr flere gange at sikre et opgør mod Bernard Hopkins.

Mogens Palle meddelte i 2008, at han trods tilbud om en stor pose penge ikke kunne lokke amerikaneren i ringen mod Mikkel Kessler.

Hopkins tog titel og sætter aldersrekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce