Holmstrøm: Olsen er den bedste til jobbet


Holmstrøm: Olsen er den bedste til jobbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Boldspil-Union har med forlængelsen af Morten Olsens kontrakt sikret sig den bedste mand til jobbet og to år til at lede efter en potentiel afløser.

Det er en god nyhed for dansk fodbold, at Morten Olsen fortsætter som dansk landstræner, for der findes lige nu ikke en bedre mand til opgaven, mener tidligere sportsdirektør i FCK, Niels-Christian Holmstrøm.

- Han er den bedste til jobbet. Selvfølgelig er det ham, som DBU (Dansk Boldspil-Union) er gået efter, siger Holmstrøm, der også mener, at det er fint, at kontrakten denne gang kun er forlænget med to år.

- Det er meget passende med to år, når man ser på den situation, vi står i. Det er passende tid til at få afviklet VM og få taget godt hul på en ny periode, og det giver DBU yderligere to år til at line afløsere op, siger Holmstrøm.

Han roser Morten Olsen for dennes indsats ikke bare omkring landsholdet, men også i forhold til at præge den større debat om udviklingen af dansk fodbold.

- Det er ikke altid, at man er enig med ham, men det er velgørende at have en træner, der er så dedikeret og engageret. Derfor fortjener han stor ros for sin indsats, lyder vurderingen fra Holmstrøm.

At folke- og pressestemningen vendte fra modvind til medvind for Morten Olsen, da VM-kvalifikationen kom i hus, er, hvad man kan forvente, siger han.

- Maren i kæret, Egon hos købmanden og sportsjournalister holder med dem, der vinder, sådan er det bare. Der er ingen tvivl om, at hvis vi ikke havde kvalificeret os, så havde presset på DBU for at kigge efter alternativer været større. Men kvalifikationen ændrer ikke ved, at manden generelt har leveret et kvalificeret stykke arbejde.

Holmstrøm: Olsen er den bedste til jobbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce