Holmstrøm: Laudrup skal ikke afløse Olsen


Holmstrøm: Laudrup skal ikke afløse Olsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldekspert Niels-Christian Holmstrøm mener ikke, Michael Laudrup er klar til at blive dansk landstræner, hvis Morten Olsen stopper efter VM til sommer.

Michael Laudrup skal ikke være dansk landstræner, hvis Morten Olsen stopper efter VM til sommer. Det mener fodboldekspert Niels-Christian Holmstrøm, som dermed vender tomlen nedad over for den mest oplagte kandidat til at afløse Morten Olsen, når hans kontrakt udløber om et halvt år.

- Jeg har stor respekt for Michael Laudrup og hans imponerende karisma, hans flotte spillerkarriere og hans begyndende trænerkarriere. Men derfra og så til at blive landstræner er der altså et stykke vej. Han er simpelthen ikke tør nok bag ørerne til at påtage sig hvervet som landstræner endnu. Det skal jeg være ærlig og sige, siger Niels-Christian Holmstrøm til B.T.

Holmstrøm kan dog ikke få øje på andre oplagte kandidater og kalder Morten Olsen "den bedste mand til jobbet".

Den tidligere landsholdsspiller Martin Laursen mener også, Morten Olsen bør fortsætte som landstræner, men kun hvis han forlænger sin kontrakt i fire år.

- Morten Olsen skal fortsætte som landstræner i minimum fire år. Ellers skal han stoppe, siger Martin Laursen til avisen.

Generalsekretær i Dansk Boldspil-Union, Jim Stjerne Hansen, har lagt op til toårig forlængelse af kontrakten med Morten Olsen, men det er alt for kort tid, mener Laursen.

- Der er nok et nyt landshold på vej. Der er nogle gamle spillere, som måske slutter. Og der er nogle unge, som skal i gang. Så det er et langt træk, der skal laves nu, og man skal måske ikke tænke to, men fire eller seks år frem, siger Martin Laursen.

Holmstrøm: Laudrup skal ikke afløse Olsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce