Transfervinduets lukning nærmer sig, og OB prøver nu at hente den tidligere Viborg-topscorer Thomas Dalgaard, der er på kontrakt i hollandske Heerenveen til klubben, erfarer Sport Fyn.

OB har opsagt kontrakten med den svingende angriber Darko Bodul, og klubben har i den grad brug for at finde en ekstra angriber, mener de fleste tilhængere.

Og der er aktivitet i stort set hver en time i denne weekend, der ender med, at transfervinduet lukker.

Det kan udløse en regulær transferbombe, og OB har i den grad for at skabe optimisme på angrebsfronten, hvor efteråret har budt på alt for få mål. Heller ikke i fredagens testkamp mod Viborg overbeviste angriberne.

Og lige nu er målet den tidligere Viborg-topscorer Thomas Dalgaard, der der på kontrakt i hollandske Heerenveen, erfarer Sport Fyn op til søndagen fra hollandske kilder.

OB var op til weekenden angiveligt i gang med at hente den svenske angriber Daniel Larsson til klubben. Larsson har været på kontrakt i spanske Granada, men Larsson endte med at ryge til Esbjerg, der selv måtte afgive klassespidsen Mario Pusic til FC Midtjylland, der aktiverede frikøbsklausulen i Pusic-kontrakten.

Det har formentlig fået OB til at skærpe interessen i Thomas Dalgaard, og Sport Fyn erfarer, at den transfer meget vel vel kan falde på plads i de kommende timer og dage, hvor transfervinduet smækker i.

I givet fald vil et skifte formentlig blive annonceret mandag formiddag.

Heerenveen er formentlig parat til at lade Thomas Dalgaard flyve for en relativ billig sum, når nu danskeren ikke har været den store succes i Holland.

Der kan dog stadig komme komplikationer i et forhandlingsforløb, og OB har først fat i en ny angriber, når der er sat underskrifter på en kontrakt, og det kan meget vel blive Thomas Dalgaard, erfarer Sport Fyn.

Dalgaard er ingen teknisk klassespiller, men har en stærk rekord i dansk fodbold som en konstant målscorer.

FØLG udviklingen på fyens. dk og mitfyn.dk og i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle
2
OB: Rasmus Falk bøvler med et trælår

OB: Rasmus Falk bøvler med et trælår

2
Udløb nærmer sig: Men OB's Busuladzic er iskold

Udløb nærmer sig: Men OB's Busuladzic er iskold

Her går de ind: OB'ere nervøse for lynene i Belek

Her går de ind: OB'ere nervøse for lynene i Belek