Randers-anfører Christian Keller har været sammen med Jonas Borrings kone, fortæller Borring til Ekstra Bladet.

- Keller har brudt regel nummer et i omklædningsrummet. Han har fuldstændig dolket mig i ryggen.

Det er et personligt anliggende mellem kantspilleren Jonas Borring og Randers FC's anfører, Christian Keller, der er årsag til, at Jonas Borring onsdag blev bevilget fri på ubestemt tid i superligaklubben.

Den tidligere Dalum-, B1913- og OB-spiller Jonas Borring siger til Ekstra Bladet, at anføreren har været sammen med Jonas Borrings kone, som Borring i øjeblikket er ved at blive skilt fra, men stadig bor sammen med.

- At hun i den situation vælger at være sammen med vores anfører rammer hårdt. Og det gør situationen uholdbar i Randers FC mellem Keller og mig.

- Keller har brudt regel nummer et i omklædningsrummet. Han har fuldstændig dolket mig i ryggen, siger Jonas Borring til Ekstra Bladet.

- Han har brug for fred

Sportschef Ole Nielsen sagde onsdag i forbindelse med udmeldingen om Borrings orlov, at klubben havde forståelse for hans situation.

- Vi er selvfølgelig kede af, at Jonas ikke er en del af træningen i øjeblikket, men vi har også stor forståelse for hans situation, og at han lige nu har brug for noget fred og ro, sagde Ole Nielsen ved den lejlighed.

Randers FC fortalte fredag formiddag til bold.dk, at Christian Keller på grund af sagen må afgive anførerbindet til Mads Fenger.

Mere om emnet

Se alle
2
Borrings kone-sag: - Vi skal vel have en løsning

Borrings kone-sag: - Vi skal vel have en løsning

Randers FC møder Viborg uden Christian Keller

Randers FC møder Viborg uden Christian Keller

Tavs over for Borring: Keller fremsætter ultimatum om Randers-fremtid

Tavs over for Borring: Keller fremsætter ultimatum om Randers-fremtid