Sportfyn var på plads på Bionutria Park i Randers, hvor OB onsdag klokken 18 jagtede endnu en sejr og yderligere tre point for at holde fast i førstepladsen i gruppespillet. Det hele endte dog med pointdeling.

Det er 76 timer siden, OB-spillerne kunne forlade banen på Ewii Park i Odense med en 3-0-sejr over Randers FC. De tre point gav sikkerhed for, at OB også i næste sæson spiller i Superligaen.

Onsdag aften stod de to hold atter over for hinanden - denne gang i Randers, og mens hjemmeholdet ingen mulighed har for at nå en andenplads i gruppen, der også tæller Lyngby og Sønderjyske, kunne OB med en sejr holde fast i den førsteplads, som giver adgang til at spille Europa Playoff, som det hedder i Superligaens slutspil.

Kampen minut for minut

  • Rasmussen_Leif_(2015)_008

    Af:

    Jeg er sportsjournalist og souschef på Sport Fyn, der dækker sport på Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, Fyens.dk og Mitfyn.dk. Jeg er fynbo med opvækst i Assens og har tidligere arbejdet for Ekstra Bladet og Fyns Amts Avis, da den sydfynske avis var et selvstændigt medie.