Høj er ude i to-tre måneder


Høj er ude i to-tre måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPERERET: B1909 må undvære anfører Jacob Høj det meste af efteråret

B1909 korup 3-1 træningskamp

FODBOLD: Den gode nyhed: B1909 leverede en fornuftig indsats og vandt træningskampen over Korup.

Men den dårlige nyhed er, at B1909 må undvære anfører Jacob Høj de næste to-tre måneder.

Anføreren blev opereret i forgårs. Han har brækket en knogle i foden, og faktisk er det en skade, han har rendt rundt med gennem det meste af foråret.

Den blev først diagnosticeret, da han blev undersøgt for nogle andre problemer.

- Jeg skal have foden i gips i seks uger, og så går der jo nogle uger med genoptræning, så det kommer nok til at vare to-tre-måneder, inden jeg kan komme til at spille, fortæller en noget groggy Høj hjemme fra sygesengen - han måtte i fuld narkose for at få foretaget operationen.

I forvejen har B1909 mistet næsten et helt hold af spillere, der er skiftet til andre klubber, så Højs rutine kunne godt have været brugt i forsvaret.

Fint forsvarsspil

Men i træningskampen mod Korups kval-række-hold var der nu kun undtagelsesvis slinger i forsvaret trods Højs fravær.

Mads Bartram og Allan Larsen spillede de to centrale forsvarspladser, og bortset fra, at Bartram begik et lidt dumt - og måske lidt tyndt - straffespark, der førte til Korups enlige scoring, slap de fornuftigt fra det.

Men det hører nu også med til historien, at Korup stadig mangler mange spillere og ikke har trænet så længe som B1909.

- Vi mangler lidt tempo og lader os trække med ned af Korups tempo, og så var der for mange af de korte, simple afleveringer, der lå for dårligt, vurderede en ellers rimeligt tilfreds Tommy Møller Nielsen efter en kamp, hvor 19 spillere kom i aktion.

Faktisk var det kun Allan Larsen, Ronni Bidstrup og Peter Wamberg, der spillede hele kampen.

Nyt hold i 2. halvleg

Men det positive for B1909 var, at niveauet ikke faldt voldsomt, selv om det praktisk taget var et andethold, der var på banen i de sidste 45 minutter.

I den lille fodrappe Kasper Mogensen og den tårnhøje ClausNielsen har B1909 en angrebsduo, der nok vil volde divisionens øvrige forsvar problemer.

Kasper Mogensen viste overblik, da han lagde op til Danny Martins åbningsmål, og Claus Nielsen var, hvor han skulle være og headede et præcist indlæg fra Mads Bartram ind til 2-1.

På midtbanen gik Peter Wamberg igen ind og tog ansvar - faktisk så meget, at han blev gjort til anfører i sin blot tredje halvleg overhovedet for B1909 - Mads Bartram bar armbindet i 1. halvleg, men var én af de mange, der kun spillede en halveg.

- Det virkede helt naturligt at gøre Wamberg til anfører, siger Tommy Møller Nielsen, som er glad for, at tilgangen fra B1913 vil gå ind og påtage sig en lederrolle på midtbanen.

Høj er ude i to-tre måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce