Høgh-Christensen ser sig selv som favorit


Høgh-Christensen ser sig selv som favorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finnjolle-sejleren Jonas Høgh-Christensen har i to år ligget nummer et på verdensranglisten. Og derfor ser han også sig selv som en af de største favoritter til medaljer, når den første sejlads for finnjollerne skydes i gang lørdag ved OL.

- Jeg har sejlet rimeligt stabilt i toppen. Og i forhold til min position som nummer et på verdensranglisten bør jeg også blive regnet som en af favoritterne. Jeg har haft en super god forberedelse og føler ikke rigtigt, at der er nogen derude, som har sejlet hurtigere endnu, siger Jonas Høgh-Christensen, der holder til i Qingdao, hvor sejlssportskonkurrencerne bliver afholdt.

Efter en kort tænkepause er han dog ikke sen til at udvide feltet af bejlere.

- Der er måske 12 sejlere, der kan tage medaljer. Hvem det er, der kommer til at skille sig ud, det finder vi først ud af, når vi kommer i gang, lyder det fra den danske sejler.
Torsdag blev det såkaldte 'practice race' aflyst for finnjolle-sejlerne, da der ikke var nok vind i det kinesiske. Og det kommer nok også til at ske under konkurrencesejladserne, vurderer Jonas Høgh-Christensen.

- Der kommer sikkert til at være sejladser, som bliver sejlet i meget lidt vind og under rigtig kritisable forhold. Jeg tror desværre, at det bliver en del af gamet. Men det bliver så en del af gamet for alle, så på den måde er vi lige vidt. Men det er da selvfølgelig synd, at vi højst sandsynligt ikke får de mest spændende sejladser, siger Høgh-Christensen.

Høgh-Christensen ser sig selv som favorit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce