Hjulmand om FCN-uafgjort: Jeg er meget skuffet


Hjulmand om FCN-uafgjort: Jeg er meget skuffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN-træner Kasper Hjulmand og hans målmand var meget skuffede efter 2-2-kampen hjemme mod Sønderjyske.

Trods en føring lykkedes det ikke FC Nordsjælland at få tre point med fra kampen hjemme mod Sønderjyske.

Gæsterne leverede en godkendt indsats, mens hjemmeholdet havde svært ved at åbne Sønderjyskes solide defensiv. En situation som FCN-træner Kasper Hjulmand havde svært ved at acceptere.

- Vi havde sat os for at få alle tre point, og det blev det desværre ikke til. Så vi er meget skuffede over resultatet, siger Hjulmand, og fortsætter:

- Jeg er især irriteret over deres anden scoring. Vi vidste, hvor svært det kan være at spille mod Sønderjyske, og derfor var det ikke i orden, at vi nærmest forærede dem en scoring, siger han.

Sønderjyske havde holdt fast i den femmandskæde i forsvaret, der havde sikret dem tre sejre på stribe, men taktikken var ifølge Hjulmand ikke forskellen.

- Der var meget plads bag deres kæde, så det var os, der ikke var gode nok til at finde pladsen. Om du står fem eller 10 mand i en kæde, så vil der være plads bag den, siger FCN-træneren, hvis målmand også var skuffet efter kampen.

- Det en svær en. Vi er meget skuffede. Vi skulle have vundet i dag. Vi kom hurtigt bagud efter pausen, da de får et lortemål, og så var det svært for os at komme tilbage, siger Jesper Hansen.

Sønderjyske kunne også have taget alle tre point. For kort før tid kom Tommy Bechmann og Lasse Vibe alene igennem, men en flot redning fra FCN-keeperen sikrede værterne det ene point.

- Jeg havde gættet på, at han ville prøve at løbe rundt om mig, så jeg tænkte, at jeg bare skulle blive stående på benene. Det var et vigtigt tidspunkt i kampen, så det var dejligt, at jeg kunne redde den bold, siger Jesper Hansen.

FC Nordsjælland er nu ni point efter FCK, mens der er otte point ned til Randers på tredjepladsen.

Hjulmand om FCN-uafgjort: Jeg er meget skuffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce