Hjulmand: Sølvmedaljerne ligger til os

Kasper Hjulmand: - Sølvet er vores!
Foto: Jesper Mortensen/POLFOTO

Hjulmand: Sølvmedaljerne ligger til os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Nordsjælland er tæt på at sikre sig andenpladsen i Superligaen efter søndagens remis i Randers.

Søndag eftermiddag hentede FC Nordsjælland et enkelt point i topkampen på udebane mod Randers FC. Dermed holder Farum-klubben afstanden til netop Randers FC på tredjepladsen.

FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand er da også fint tilfreds med resultatet, og han synes, det ser fornuftigt ud i forhold til at hente sølvmedaljer i Superligaen.

- Jeg vil ikke bytte med Randers. Vi ligger godt til at tage den andenplads. Vi har syv point ned, og vi har en langt bedre målscore, siger Kasper Hjulmand.

Selv om forspringet er stort, kræver FCN-chefen fuld koncentration i resten af sæsonen.

- Vi har jo længe ligget til de sølvmedaljer, og det er jo selvfølgelig også det, vi arbejder benhårdt på. Men det gør vi kun ved at tage den næste kamp og spille den. Så det vigtigste for mig lige nu er kampen mod Sønderjyske på lørdag, siger Kasper Hjulmand.

Også FC Nordsjællands solide midtstopper Jores Okore er glad for det resultat, som mestrene hentede søndag eftermiddag i Randers.

- Randers er jo vores nærmeste konkurrenter i forhold til andenpladsen, så det er jo fint at holde dem på samme afstand som før kampen.

- Derfor var det vigtigt, at vi ikke tabte mod Randers, siger Jores Okore, der dog tilføjer, at sølvkampen ikke af afgjort endnu:

- Nej, det vil jeg ikke sige. Der er fortsat 15 point at spille om, så vi kan stadigvæk nå at tabe det hele på gulvet. Men hvis vi vinder de næste to, så må vi sige, at det ser godt ud, siger Jores Okore.

I bestræbelserne på at vinde sølvmedaljerne i Superligaen skal FC Nordsjælland næste gang i aktion på hjemmebane mod nedrykningsaspiranterne fra Sønderjyske.

Hjulmand: Sølvmedaljerne ligger til os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce