Hjulmand: Havde aldrig set Lindberg brænde


Hjulmand: Havde aldrig set Lindberg brænde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN-træneren er ikke sur på Kristian Lindberg efter det brændte straffespark i topkampen mod Randers.

Søndag eftermiddag måtte de danske mestre fra FC Nordsjælland gå fra banen med et enkelt point på kontoen efter det målløse opgør mod Randers FC.

FC Nordsjælland havde ellers alle tiders mulighed for at vinde kampen, da holdet blev tilkendt straffespark midt i anden halvleg. Desværre for mestrene kunne den unge Kristian Lindberg ikke omsætte straffesparket til mål.

FCN-træner Kasper Hjulmand undrer sig over det brændte straffespark, men uddeler samtidig store roser til Kristian Lindberg for hans præstation i kampen mod Randers.

- Jeg var slet ikke i tvivl om, at Kristian skulle sparke straffesparket. Jeg har aldrig set ham brænde et straffespark. Han er fantastisk på straffe.

- Det var helt tydeligt at se, at der var lidt nerver på nu. Det er lærepenge. Det er noget, der kan bruges senere hen. Jeg er rigtig glad for hans kamp, og hvis han arbejder hårdt, så skal han nok komme fremad, siger Kasper Hjulmand.

Det uafgjorte resultat betyder, at FC Nordsjælland holder afstanden til netop Randers FC i kampen om Superligaens andenplads. Og for en gangs skyld var Kasper Hjulmand da også ganske fint tilfreds med det ene point.

- Vi går altid efter sejrene, men i dag kan man sige, at det var rigtig vigtigt ikke at tabe. Med en sejr havde vi været meget tæt på målet om at vinde sølvmedaljerne, og det var det, vi gik efter.

- Men et uafgjort resultat kan vi sagtens bruge til noget, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland har altså fortsat syv point ned til Randers FC på tredjepladsen. Kasper Hjulmands tropper skal i aktion igen på lørdag, hvor Sønderjyske kommer på besøg i Farum Park.

Hjulmand: Havde aldrig set Lindberg brænde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce