Hjemmebanedebut til ny amerikaner: Svendborg Rabbits vil have revanche mod Randers

Terrell Harris afslutter for Svendborg Rabbits i en af sæsonens tidligere kampe mod Wolfpack i Basketligaen. Onsdag aften kommer Randers Cimbria til Svendborg. Foto: Michael Bager

Hjemmebanedebut til ny amerikaner: Svendborg Rabbits vil have revanche mod Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Rabbits tabte i forrige uge med 33 point ude til Randers Cimbria. Onsdag aften mødes de to igen i Svendborg til en duel om femtepladsen. Rabbits-direktør efterlyser flere rebounds fra sine spillere.

Basketball: Der er revanche i luften for Svendborg Rabbits, der onsdag aften klokken 19.00 tager imod Randers Cimbria i Basketligaen. Da de to hold mødtes i Randers 4. januar, vandt randrusianerne 109-76.

- Vi skal se en helt anden gejst og koncentration i forsvaret. Randers fik alt for mange angrebsrebounds. Vi havde tit kun én mand inde at rebounde under kurven, og det er for lidt. Vi skal vise mere aggressivitet, siger Troels Mortensen, direktør for Svendborg Rabbits.

I kampen i Randers manglede Rabbits den amerikanske topscorer Michael Moore, og han er stadigvæk ude med en ankelskade. Desuden er den langtidsskadede 215 cm høje landsholdsspiller Jacob Enevold Jensen ude i nogle uger endnu.

Til gengæld fik Rabbits' nye amerikanske forward, Demonte Flannigan, debut i Randers, hvor han scorede 14 point.

- Demonte er en mere fysisk spiller end Michael og er stærkere under kurven. Han fik en fornuftig debut i Randers, og han glæder sig til sin første kamp på hjemmebane, siger Troels Mortensen.

Ny spiller må vente

Rabbits' seneste nyerhvervelse, den tidligere Aalborg-spiller Mads Kofod Rasmussen, kommer ikke i aktion onsdag. Han er først til rådighed efter sit klubskifte fra Helsingborg til Svendborgs næste kamp den 1. februar ude mod Horsens IC.

Rabbits har ikke været i kamp siden det store nederlag til Randers, mens Cimbria i den seneste uge har tabt til topholdene Bakken Bears og Hørsholm.

Onsdagens opgør er en direkte duel om femtepladsen. Randers er på femtepladsen to point foran Rabbits på sjettepladsen, og Randers har fire point op til Næstved på fjerdepladsen.

- Vi vil godt have ligget højere i tabellen, men vi har været hårdt ramt af skader i denne sæson. Vi glæder os til snart at kunne stille med en fuldtallig trup uden skader, siger Troels Mortensen.

Nummer fem får en kvartfinale mod holdet på fjerdepladsen, mens nummer tre skal møde nummer seks, når slutspillet begynder 19. marts.

Randers var i søndagens nederlag på 97-107 til Bakken Bears uden den rutinerede amerikaner Charlie Burgess, der fik en spilledags karantæne efter en teknisk og usportslig fejl i slutsekunderne af nederlaget på 100-91 til Hørsholm. 33-årige Burgess er til rådighed igen, når Randers kommer til Svendborg.

Hjemmebanedebut til ny amerikaner: Svendborg Rabbits vil have revanche mod Randers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce