Hjem til Odense - til sin egen seng

En koncentreret Hans Andersen øver startpositionen - før det går løs ved starttapen.
Foto: Carsten Bundgaard

Hjem til Odense - til sin egen seng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans Andersen kørte tilbage til kæresten for at lade op til aftenens brag

SPEEDWAY: Det var en afslappet Hans Andersen, der i går ankom til træningen forud for lørdag aftens danske Grand Prix i Parken. Med hænderne solidt plantet i lommerne tog han sig en snak med kolleger og hilsende journalister.

Efter nogle hidsige træningsomgange i Parken var det ikke noget med hotel - og fremmed seng - for Hans Andersen. Dér gik turen direkte hjem mod Fyn og Odense - og kæresten Christina.

- Hvorfor sove i en hotelseng, når man kan komme hjem i sin egen seng, lød det Hans Andersen, der lander i Parken igen i dag ved 17-tiden. Der er parade i Parken klokken 19.

På spørgsmålet, hvad han skal lave hjemme i Odense, svarede fra den fynske stjernekører:

- Måske er den er kulørt vask, der skal ordnes... Eller vi skal grille... Jeg skal i hvert fald ikke tænke på speedway.

De kører ekstra til

Hans Andersen lægger ikke skjul på, at Grand Prixet i Parken har en helt speciel status hos ham. Som han siger:

- Det er et Grand Prix foran dit eget publikum... Og det er da et Grand Prix jeg meget gerne vil vinde. Der bliver kørt ekstra til af de danske kørere - det er som om, vi bliver båret frem af publikum.

Hans Andersen har ikke haft den bedste optakt til Parken. Senest tirsdag aften måtte den fynske stjernekører nøjes med syv point i fem heat i Dackarnas overraskende nederlag til Piraterne fra Motala.

Fjelsted-kaptajnens kørsel virker for øjeblikket lidt som en rutschebane - det ene øjeblik er han nærmest uovervindelig og når store højder, det næste rammer han bunden.

- Jeg prøver stadig noget udstyr af efter skiftet fra Java til GM (motorer, red.). Men jeg er helt tryg ved det materiel, jeg kører på i Parken... Den skal bare have gas, siger Hans Andersen.

Den fynske kører føler, at han er kommet sig helt over sit alvorlige styrt ved Grand Prixet i Göteborg.

- Jeg er bare glad for, at jeg ikke kom alvorligt tilskade i Göteborg - eller ved nogle af de andre styrt i sæsonen, lyder det lidt stille fra fynboen.

Hjem til Odense - til sin egen seng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce