Historien må ikke gentage sig


Historien må ikke gentage sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks ishockeylandshold har dårlige minder fra møderne med Norge i afgørende kampe. Netop nordmændene kan sende danskerne i nedrykningsspil i år.

Spillerne på det danske ishockeylandshold gør klogt i at pakke statistikbøgerne langt væk inden onsdagens tredje og sidste opgør i den indledende runde ved VM i Schweiz - den kamp, der afgør, om Danmark skal i mellemrunden eller slås om at undgå nedrykning.

For listen over resultater i de betydende kampe mod modstanderen Norge er ret nedslående. Kun én gang i ni forsøg er det lykkedes at slå nordmændene, nemlig da Danmark i 2002 sikrede sig oprykning til A-gruppen ved blandt andet at slå Norge 4-3.

Forwarden Morten Green var med, da Danmark senest tabte 3-5 i OL-kvalifikationsturneringen i Oslo i februar. Han tror ikke, at historien gentager sig i revanchekampen.

- De kan umuligt være lige så heldige igen, som de var i Oslo, hvor de havde alle forudsætninger på deres side med hensyn til hjemmebane og spillere, der var til rådighed. Alligevel havde vi dem stort set nede i sækken og ramte desuden stolpen tre gange. Det sker ikke igen, og slet ikke nu, hvor vi har et ældre og mere homogent hold end dengang, siger Green.

Landstræner Per Bäckman er også fortrøstningsfuld med hensyn til de danske chancer.

- Norge kan ikke overraske os, heller ikke denne gang. De stiller med det samme hold, som de gjorde i Oslo, og vi ved, hvad de står for. Det betyder ikke, at det bliver let, men vi kender deres styrker og svagheder, siger svenskeren.

Historien må ikke gentage sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce