Hirsch: Vi var ikke klar


Hirsch: Vi var ikke klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uinspireret. Danmarks bedste ishockeyspillere kunne ikke være deres indsats bekendt, da de fredag tabte 3-8 til Letland ved den første kamp i weekendens Euro Ice Hockey Challenge i Norge.

Danskerne var helt uden rygrad, og med ganske få undtagelser kunne spillerne hverken finde sig selv eller hinanden. Stemningen fra tirsdagens intense kamp mod Sverige var helt væk, og det samme var de oplivende momenter i spillet.

- Dårligt engagement. Det var skidt. Letterne var gode. De vandt alle nærkampe mand-mod-mand, men vi bød dem heller ingen kamp. Det var en stor skuffelse, at vi ikke kunne mobilisere mere gejst, var landstræner Mikael Lundströms første kommentar til sit holds præstation.

Blodet strømmede tydeligvis hurtigt rundt i kroppen på den ellers rolige svensker, der ikke havde behøvet at skælde ud, for spillerne vidste godt, at den var gal.

- Jeg var ikke klar i hovedet til denne kamp, og det var der vist heller ingen andre, som var. Vi må banke hovedet ind i væggen og hver især tale med os selv i aften. Og så må vi vise en anden indstilling i de næste kampe, analyserede målmand Peter Hirsch.

I Gjøviks Olympiske Fjellhall fra OL i Lillehammer i 1994 var der mest OL-tempo over letterne. De var hurtigere over pucken end danskerne, flyttede sig bedre på isen og lagde et godt pres.

Danmark spiller mod Frankrig lørdag.

Hirsch: Vi var ikke klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce