Hiddink gjorde det igen


Hiddink gjorde det igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guus Hiddink er for fjerde gang ud af fire mulige videre fra gruppespillet ved en stor slutrunde, efter at hans Rusland onsdag besejrede Sverige 2-0.

Guus Hiddink har gjort det igen. Ført et landshold videre fra gruppespillet i en stor slutrunde. Dermed er Rusland for første gang i landets historie gået videre fra et gruppespil ved en slutrunde.

- Dette er en fantastisk sejr, sagde den hollandske succestræner efter Ruslands 2-0-sejr over Sverige, der sendte russerne i EM-kvartfinalen, hvor holdet lørdag møder Hiddinks landsmænd fra Holland.

I 1988 nåede det daværende Sovjet frem til EM-finalen, som blev tabt 0-2 mod netop Holland, og siden opløsningen af den gamle republik har den stolte fodboldnation haft det svært ved de store slutrunder.

Det har nu ændret sig efter ansættelsen af Guus Hiddink, som i 1998 og 2002 førte henholdsvis Holland og Sydkorea til VM-semifinaler, mens han ved VM 2006 fik Australien i ottendedelsfinalen.

- Jeg er meget stolt af, hvad mit hold har præsteret. Det er en fornøjelse at arbejde med disse spillere. De har lært meget i de seneste tre uger. Mod Spanien lavede vi for mange fejl, men i de seneste to kampe er det allerede blevet meget bedre, sagde Guus Hiddink.

Hiddink gjorde det igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce