Herrested/Ørbæk klar til serie 2


Herrested/Ørbæk klar til serie 2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold, serie 3

Af Erik G. Nielsen og Jens Chr. Nielsen

nPULJE 2

HERRESTED/ØRBÆK-ØB 2-1 (1-1)

Mål: 1-0 Jan Tagesen, 2-1 Thomas Kruse

Tilskuerne i Ørbæk fik en spændende kamp at se, inden de lokale helte kunne juble over sejren og oprykningen til serie 2. ØB har vundet flere storsejre i de seneste uger og de bød Herrested/Ørbæk på en alvorlig styrkeprøve. Gæsterne var kampen igennem spilstyrende, mens Herrested/Ørbæk mere levede på kontra er og med succes. Værterne havde flest chancer igennem de 90 minutter, derfor kan sejren forsvares. Efter kampen blev der festet i Ørbæk klubhus, inden festen søndag eftermiddag fortsatte i Herrested klubhus. For oprykningen blev behørigt fejret.

ODIN-AUNSLEV 4-2 (2-0)

Mål: 2-1 Morten Stenfelt, 4-2 Kasper Jensen

Aunslev fik en meget dårlig optakt til udekampen mod Odin. Først kunne spillerne ikke finde banen, derefter manglede tøjet, og da flere af spillerne endnu ikke var helt ædru, så var indsatsen af de 12 Aunslev spillere ikke ret god. En fornuftig start på 2. halvleg blev vendte til nedtur, inden trøstmålet i slutfasen gav slutcifrene 4-2.

- Det var meget ringe, og spillerne har fået besked, lød det kort og kontant fra Aunslev-træner Bo Andreasen, der var meget skuffet over spillernes indstilling til kampen.

POSTEN-LANGTVED 1-8 (0-1)

Mål: 0-1 Jesper Ravn, 0-2 Kristian Brandt, 0-3 Jesper Ravn, 1-3 Per Andersen, 1-4 Kristian Brandt, 1-5 & 1-6 Johnni Mikkelsen, 1-7 Kristian Brandt, 1-8 selvmål.

Langtved var gennem samtlige 90 minutter i teten, og værterne havde kun tre afslutninger i hele kampen. I 1. halvleg brændte Langtved et par meget store chancer. Det fortsatte de med i de første 20 minutter af 2. halvleg, så faldt Posten sammen, og i de sidste 23 minutter af kampen scorede Langtved seks mål og burde have scoret mere.

- Positivt, at vi bliver ved at spille sammen og gøre hinanden gode, det giver mange chancer i slutfasen, konstaterede en tilfreds Langtved-træner Erik G. Nielsen efterfølgende.

VINDINGE-SØLLINGE 5-6 (3-1)

Mål: 2-1, 3-2, 3-3, 3-4 Mikael Fald Hansen, 3-5 Morten Hansen, 3-6 Mikael Fald Hansen, straffe

Søllinge havde egentlig godt styr på spillet i bundopgøret i Vindinge, men fejl blev straffet, og så førte værterne ved pausen. I 2. halvleg var billedet det samme, og midtvejs i halvlegen gik der så hul på bylden. Med fire mål indenfor syv minutter gik Søllinge fra 3-1 til 3-5, hvilket afgjorde kampen. Da kampens store spiller, Mikael Fald Hansen,øgede på et straffespark begået mod Morten Hansen syntes en storsejr at være mulig. Det hindrede et par kiksede off-sidetrækninger i de sidste 10 minutter dog, her fik Vindinge reduceret til 5-6, men kom ikke nærmere.

- Det var dejligt at få det klaret, konstaterede en tilfreds Søllinge-træner Nicolai Clemmensen om kampen, der betød redning i rækken.

- Vi har mange og store chancer i kampen, så vi kunne godt have scoret mere, lød den nøgterne vurdering af kampen fra Nicolai Clemmensen.

PULJE 7

FC KURANT-HØJBY 2-1 (1-0)

Mål: 1-0 & 2-0 Mike Fraser

FC Kurant vandt over bundholdet med 2-1. Holdet brændte i de første 45 minutter mange og store chancer. I 2. halvleg sparkede FC Kurant for meget i stedet for at spille bolden rundt. Langsomt fik Højby fati kampen og reduceret i slutfasen, men mere kom der ikke fra Højbys side.

- Vi burde have ført med mere ved pausen. Det har været en god sæson og nu ser vi frem til lokalopgøret mod Tved, forklarede FC Kurants træner John Fraser.

RG 2002-TVED 2-3 (1-1)

Mål: 1-0 & 2-1 Rasmus Jørgensen

RG 2002 og Tved leverede lørdag eftermiddag en meget fin serie 3-kamp, hvor gæsterne bedre fysik i slutfasen fik afgjort kampen, så Tved med to mål i kampens sidste syv minutter kunne vinde 3-2. Tilskuerne fik en afvekslende kamp, hvor RG 2002 hele tiden spillede fint med og skabte chancer. I målet leverede Andreas Attrup en meget fin præstation for RG 2002, han blev fortjent kåret til dagens spiller.

- Jeg synes, at Tveds præstation i weekenden lugter lidt, vi møder et meget godt serie 3-hold, mens Tårup vinder 12-0 i serie 2, konstaterede RG 2002 træner Michael Jørgensen, da vi fangede ham for en kommentar.

KORINTH-FC BROBY 2-1 (1-1)

Mål: 1-0 Frank Nielsen, 1-1 Henrik Holm, 2-1 Esben Kristoffersen

Korinth startede kampen bedst og fik fortjent bragt sig foran efter 15 minutters spil. Så fik FC Broby bedre fat i spillet, og i de sidste 10 minutter af 1. halvleg kom Korinth under pres på den knoldede bane. I de sidste sekunder af 1. halvleg fik Kasper Hansen fra FC Broby fremtvunget et straffespark, som de udlignede på til halvlegsstillingen 1-1.I 2. halvleg var FC Broby mest i boldbesiddelse, og da Korinth tabte bolden tidligt i deres opspil, ventede de fleste af de 100 tilskuere kun på et mål til gæsterne. Det skete ikke. Korinth rettede istedet et frispark i mål, og så blev der arbejdet godt igennem af samtlige Korinth-spillere i de sidste 10 minutter for at sikre sejren. Det lykkedes da FC Broby med to minutter tilbage ramte stolpen.

- Det var rigtig godt, konstaterede en meget glad Korinth-træner Kenneth Simonsen, da kampen var forbi.

- Vi havde chancerne til 2-2, men får ikke bolden i nettet. Nu ser vi frem til kampen mod Faaborg på søndag i Brobyværk, sagde FC Broby-træner Jan Agergaard.

TRANEKÆR/TULLEBØLLE-RINGE

TTIF VINDER UDEN KAMP

Ringe meddelte søndag formiddag, at klubben ikke kunne stille hold, derfor vinder Tranekær/Tullebølle uden kamp.

PULJE 8

STENSTRUP-SKÅRUP 1-5 (1-1)

Mål: 1-0 Steffen Kølleskov, 1-1 Martin Øks, 1-2 Kenneth Greve, 1-3 Kenneth Greve, 1-4 Andres Hviid, 1-5 Kenneth Greve.

Heller ikke Stenstrup kunne stoppe efterårets hold fra Skårup, der fortsat er ubesejret i anden sæsonhalvdel. Thomas Lærkes mandskab vandt med overbevisende 5-1 en helt fortjent sejr. De første 45 minutter var ellers ganske jævnbyrdige, og hjemmeholdet kom endda foran, men inden pausefløjtet var der balance i regnskabet. I de sidste 45 minutter overtog gæsterne styringen af kampen, og med en Kenneth Greve i målhumør med tre scoringer blev tingene sat effektivt på plads.

- Vi spillede ikke vores bedste kamp, men anden halvleg var rimelig, mente Thomas Lærke.

- De første 45 minutter er meget lige, men vi taber gnisten efter pausen, erkendte Søren Christensen, træner for Stenstrup.

LONGELSE-EGEBJERG 0-5 (0-2)

Det er kun blevet til en enkelt sejr i denne sæson for Longelse, og mod Egebjerg var der heller ikke noget at hente for det langelandske mandskab. Hjemmeholdet er da også på sidstepladsen i tabellen, men da tre hold allerede har trukket sig, og et enkelt er blevet smidt helt ud af turneringen, kan Longelse ikke rykke ned trods den kedelige placering. Igen mod Egebjerg havde Dennis Hansen ogJens Hansen meget svært ved at stille et slagkraftigt mandskab, og gæsterne sad tungt på kampen. Longelse kom dog til adskillige chancer i første halvleg, men efter pausen sad Egebjerg på det hele.

- Det var op ad bakke fra første fløjt. Første halvleg var egentlig nogenlunde set fra vores side, men efter pausen kan vi ikke hænge på, konstaterede en ærlig Jens Hansen efter slut-fløjtet.

Herrested/Ørbæk klar til serie 2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce