Her er et udpluk af Luis Suarez' ugerninger


Her er et udpluk af Luis Suarez' ugerninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Luis Suarez' seneste dumhed var at bide en Chelsea-spiller i armen, men Suarez har dummet sig mange gange før.

Onsdag blev Liverpools Luis Suarez idømt hele 10 spilledages karantæne af det engelske fodboldforbund (FA) for at bide Chelsea-spilleren Branislav Ivanovic i armen.

Suarez erkender, at han udviste voldelig adfærd, men han mener ikke, at straffen skulle være hårdere end tre spilledages karantæne, der er den sædvanlige maksimumstraf for brud på reglerne.

Søndagens bid-episode er langt fra en jomfruelig bommert for uruguayeren. Her er et udpluk af andre handlinger, som har givet Suarez problemer:

Bid-episoderne:

*Da Suarez i søndags bed Ivanovic i armen, var det ikke første gang han valgte det våben over for en modspiller. Som Ajax-spiller blev han i 2010 idømt en karantæne på syv spilledage for at bide en PSV-spiller.

Vold i øvrigt:

*Allerede som ungdomsspiller viste Suarez en prøve på sit voldsomme temperament, da han nikkede en dommer en skalle, mens han spillede i klubben Nacional de Montevideo. Det førte til et ret klart rødt kort.

Racisme:

*I sidste sæson fik Suarez en karantæne på otte spilledage for et racistisk udfald mod Manchester United-spilleren Patrice Evra. Næste gang, de to mandskaber stod over for hinanden, nægtede Suarez at give Evra hånden før kampen.

Usportslig opførsel:

*Ved VM i 2010 valgte Suarez at tage hånden til hjælp på målstregen, hvorved han forhindrede Ghana i at score. Ghaneserne misbrugte straffesparket, og Uruguay gik herefter videre til semifinalen efter forlænget spilletid og straffespark. I semifinalen tabte Uruguay til Holland.

Her er et udpluk af Luis Suarez' ugerninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce