Henrik Knudsen er Wilbeks EM-joker


Henrik Knudsen er Wilbeks EM-joker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner Ulrik Wilbek anser Henrik Knudsen, der spiller i polsk håndbold, som Danmarks joker ved EM i herrehåndbold, der spilles til januar.

Henrik Knudsen bliver Danmarks joker ved EM i herrehåndbold til januar. Det fastslår landstræner Ulrik Wilbek, som tirsdag udtog playmakeren fra polske Kielce sammen med den øvrige trup på i alt 16 spillere, der skal repræsentere Danmark ved slutrunden i Østrig.

- Henrik Knudsen er en af heltene - måske helten - på sit polske klubhold. Han er en målfarlig og satsende spiller med et hurtigt fodskifte og gode skud. Han er vores joker. Han kan gøre det godt, og han kan gøre det dårligt, men han kan nogle ting, som ingen andre kan, siger Ulrik Wilbek.

Landstræneren valgte ligesom ved VM i Kroatien Torsten Laen som stregspiller fremfor Jesper Nøddesbo, der ikke er med i EM-truppen.

- Torsten Laen har nok haft den bedste halvsæson nogensinde. Der er stor respekt om ham i Tyskland, hvor forsvaret er bygget op om ham. Jeg har været meget tilfreds med ham, fortæller Wilbek, der har valgt GOG Svendborgs Kasper Nielsen i stedet for KIF Koldings René Toft Hansen til forsvaret.

- Rene toft er fremtidens mand. Han er endnu for langsom på fødderne og ikke helt erfaren nok til at se spillet, forklarer landstræneren om sit fravalg.

René Toft Hansen er dog med som reserve, hvis en fra truppen skulle blive skadet.

Henrik Knudsen er Wilbeks EM-joker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce