Henrik Jensen forventer trekantsdrama


Henrik Jensen forventer trekantsdrama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AC Horsens-træner Henrik Jensen er så småt begyndt at prioritere de forskellige kampe. Det fortalte han efter 0-2 nederlaget til FC København.

AC Horsens hænger unægteligt fast i bunden efter dagens 0-2-nederlag til FC København. Og det får nu AC Horsens-træner Henrik Jensen til at tage sine forholdsregler i nogle af de resterende syv kampe.

- Allerede før kampen mod FC København tænkte jeg på mulige karantæner og skadesituationen. Vi fokuserer fortsat på den næste kamp, men jeg må da indrømme, at vi har indstillet os på, at kampene mod de andre bundhold bliver afgørende, sagde Henrik Jensen, der kalkulerer med, at bundstriden kan blive et trekantsdrama, ligesom guldkampen er for tiden.

- Hvis Esbjerg vinder mod Vejle, er vi tre hold tilbage i nedrykningskampen, lød vurderingen fra Henrik Jensen, der har recepten på overlevelse klar.

- Vi har skabt de nødvendige chancer i de øvrige kampe. Jeg er fortrøstningsfuld i den retning. Vi skal nok komme frem til de nødvendige chancer. Vi skal blot sørge for at udnytte dem, sagde han.

Blandt AC Horsens-spillerne er holdningen nogenlunde den samme.

- Vi skal ikke kigge så meget på kampen mod FCK. Vi har en meget afgørende kamp mod Sønderjyske, der skal resultere i point, sagde Kenneth Emil Petersen, der ikke var bleg for at indrømme klasseforskellen i opgøret mod FC København.

- Der var ikke meget at stille op, da FCK kom foran. De var bare bedre end os, sagde han.

Henrik Jensen forventer trekantsdrama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce