Hemmingsens efterår i fare


Hemmingsens efterår i fare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NERVØS: OB-anførerens skade gør kun små fremskridt
FODBOLD: Det kan vise sig at være god politik for OB at være meget aktiv i jagten på nye midterforsvarere, for der er nu ingen garanti for, at 37-årige Michael Hemmingsen igen kommer til at spille topfodbold.

Det indrømmer Hemmingsen over for Stiftstidende nu, hvor sæsonen allerede er to runder gammel, og OB tydeligt overvejer det fremtidige midterforsvars sammensætning.

Midt i juli udtalte Hemmingsen, at "hvis alt gik godt , kan jeg måske nøjes med at gå glip af de første fire kampe".

- Men det holder ikke stik. Jeg er stadig ude af stand til at gøre ret meget, og det vigtigste lige nu er stadig ro. Jeg går til en masse behandlinger i Ådalen af enhver slags, siger Hemmingsen.

- Men jeg kan og må altså ikke løbe endnu, og det går heller ikke med motionscyklen. Men jeg kan så eksempelvis styrketræne og gøre de ting, som ikke belaster knæet.

Michael Hemmingsen blev kikkert-opereret lige efter sidste sæson. Men genoptræningen blev åbenbart forceret.

- Dels blev der fjernet noget af en menisk, dels var der lidt knoglevækst inde i brusken, og både den og lidt af brusken blev så fjernet.

- Jeg kan så mærke nu, at selve problemet, altså det som irriterede mig i foråret, er væk. Men der er hele tiden væskedannelse, som hindrer mig i at bruge knæet.

Ubehagelig tanke

- Strejfer den ubehagelige tanke om at det kan være slut med topfodbold dig nu?

- Ja, det er klart, for jo længere tid, der går, jo sværere bliver det at komme i gang. Men i første omgang tror jeg helt ærligt på, at det kan lykkes og er parat til at lade det koste blod, sved og tårer.

- Jeg har i hvert fald en enorm lyst til at spille igen, og det tror jeg er meget vigtigt nu. Men det er formentlig alderen, som er den værste hindring for mig og i givet fald kan stoppe mig, siger Michael Hemmingsen, der i over 10 år har været en elegant, fysisk stærk og markant forsvars-general for OB - i duo med typer som Torben Sangild, Jan Sønksen eller Jacob Gregersen.

Jeg vil gøre alt

Michael Hemmingsen er kontant, når han nu vurderer, hvornår han måske kan vende tilbage til OB's hold.

- Der går mange uger, og det vil sige det meste af efteråret. Men som sagt, så vil jeg gøre alt for et come back.

- Hvordan jeg har det med, at OB kigger sig om efter afløsere? Det har jeg det helt fint med. Det er klubbens pligt, og jeg håber, de finder de allerbedste. Og hvis og når jeg bliver klar, vil jeg så bare tage kampen op, siger Michael Hemmingsen - anføreren, der nu reelt kæmper for sin Superliga-karriere.

Hemmingsens efterår i fare

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce