Carsten Hemmingsen, der spillede på eget holds kampe, mens han var træner i Middelfart sidste år og som nu afventer matchfixingnævnets dom, er nu sportschef i Boldklubben Marienlyst. Her vil direktør Jens Martinus Pedersen først se dommen, før han vil udtale sig om eventuelle konsekvenser for Carsten Hemmingsens fremtid.

Boldklubben Marienlyst afventer i spænding den dom, som kommer fra DIF's matchfixing-nævn. Nævnet holder møde i dag.

Men direktør Jens Martinus Pedersen vil ikke tage stilling til, om sportschef Carsten Hemmignsen har en fremtid i klubben.

- Vi afventer kendelsen fra nævnet. Så længe den ikke er er kommet, har jeg ikke så meget at sige.

- Men jeg vil gerne understrege, at vi i Marienlyst naturligvis ikke accepterer matchfixing eller uetisk adfærd, og det har vi også gjort klar over for Carsten Hemmingsen. Men man skal være opmærksom på, at det er i Hemmingsens periode som Middelfart-træner, at det hele er opstået, siger Jens Martinus Pedersen, der tiltrådte i sit nye job for lidt over et år siden.

Marienlyst spiller i 2. division og skal på lørdag indlede oprykningsslutspillet.

Det sker i en hjemmekamp mod HIK. Der er kick-off klokken 15.00 på Windelsvej, og der er fire point op til oprykningsstregen før det forår, hvor der spilles 16 runder.

Cheftræner er Jens Madsen, og Carsten Hemmingsen er sportschef, mens det var som træner, at Hemmingsen foretog den omtalte betting, der førte til, at DBU tog sagen op, som fortalt i avisen tirsdag.

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle
3
Carsten Hemmingsen er under pres

Carsten Hemmingsen er under pres

6
Spillede på egne kampe: Hemmingsen venter på dom

Spillede på egne kampe: Hemmingsen venter på dom