Hemmingsen misser Superliga-start


Hemmingsen misser Superliga-start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BÉT: OB-anføreren har overanstrengt sit opererede knæ og er ude i mindst de fire første kampe
FODBOLD: - Det er helt skidt!

OB-anfører Michael Hemmingsen har ikke fået den sommerpause, han havde håbet på, efter en mindre kikkertoperation ved sæsonafslutningen.

Hvad der gennem flere uger har været en kamp for at blive klar til liga-premieren mod Brøndby om halvanden uge har nu udviklet sig til en længere skadespause for den 37-årige forsvarsgeneral.

- Hvis alt går godt, kan jeg måske nøjes med at gå glip af de første fire kampe, siger han.

Den erfarne Hemmingsen har begået den banale fejl at forcere sin genoptræning.

- Og det betaler jeg prisen for nu med et tilbageslag i træningen. I øjeblikket kan jeg ikke engang sidde på en motionscykel, fordi der er væske i knæet. Jeg må i stedet tage nogle dage helt i ro og så gå i gang med øvelser i vand derefter, siger han.

Optimismen var ellers stor umiddelbart efter operationen. Lægerne fjernede blandt andet noget af menisken, men fandt ikke større tegn på slid-gigt, og derfor kunne Hemmingsen drømme om at nå premieren.

- Det er et gammelt og slidt knæ, men der er ikke noget til hinder for, at jeg kan komme tilbage og spille igen. Var lysten der ikke, kunne jeg måske være ligeglad, men jeg har jo helt vildt lyst til at spille stadigvæk, siger Michael Hemmingsen.

En "gammel" skade

Skaden har siddet i knæet gennem længere tid, og Michael Hemmingsen spillede samtlige kampe for OB i den forgangne sæson.

- Min opgave lige nu er blot at blive klar, så jeg står til rådighed for OB. Men det kan da godt være, at løsningen i fremtiden bliver noget med at docere, hvor meget jeg skal spille.Det er jo helt op til trænerne og sundhedssektoren i klubben, siger anføreren før en sæson, der foruden Superliga- og pokalkampe også omfatter det nye tiltag Royal League i vinterpausen.

Michael Hemmingsen har kun én gang tidligere i hele sin karriere været opereret i sit venstre knæ.

Hemmingsen misser Superliga-start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce