Helveg står over i træningen et par dage

OB sled sig søndag til det ene point i topkampen i Brøndby, og det har tydeligvis kostet kræfter og skrammer. Superliga-truppens obligatoriske mandags-træning foregik uden flere af stamspillerne, heriblandt Thomas Helveg.
Foto: Arkivfoto: Kim Rune

Helveg står over i træningen et par dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Men OB tror på, at Thomas Helveg bliver klar til næste mandags kamp mod AGF

OB sled sig søndag til det ene point i topkampen i Brøndby, og det har tydeligvis kostet kræfter og skrammer.

Superliga-truppens obligatoriske mandags-træning foregik uden flere af stamspillerne.

- Thomas Helveg skal foor en sikkerheds skyld undersøges for slaget på knæet. Men jeg tror, at han træner igen onsdag eller torsdag. Atle Roar Haaland og Djemba-Djemba lader vi cykle, i stedet for at træne normalt, sagde træner Lars Olsen.

Først løb truppen sig en tur på åstierne, inden en halv snes spillere blev samlet til en række øvelser. Det var stort set kun reserverne og indskifterne, hvis bentøj ikke var belastet af søndagens kamp.

OB må erstatte forsvarsklippen Anders Møller Christensen på mandag, fordi Møller Christensen er i karantæne efter advarslen i Brøndby.

OB-massør Allan Poulsen havde travlt med pulsurene, som på hver sppilelr registrerer belastningen.

I mesterskabskampen er pulsen stadig høj. Selv om FCK nu har fire points forspring ned til forfølgerne, Brøndby og OB.

- Jeg må konstatere, at vi gjorde hvad vi kunne. Det forekom mig dog i det sidste kvarter, at spillerne på begge hold var en anelse slidte af det hårde program, hvor vi har spillet tre kampe på lidt over en uge, sagde træner Lars Olsen.

- Det samme kunne man konstatere i vores AaB-kamp for nylig, og i lørdagens kamp mellem Horsens og FCK. Der manglede den sidste eksplosion, som kan afgøre kampene, men nu har vi så en uge til at forberede os til AGF-kampen, sagde Lars Olsen.

Helveg står over i træningen et par dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce