Helveg på banen i Norwich


Helveg på banen i Norwich

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

COMEBACK: Thomas Helveg starter inde som back i pokalkamp i aften

FODBOLD: Den danske landsholdsanfører Thomas Helveg er klar til comeback på Norwichs førstehold i aften.

- Jeg har fået at vide, at jeg er med fra start som højre back i pokalkampen mod Bristol Rovers, siger Thomas Helveg til Stiftstidende.

Helveg sad på bænken for fjerde gang i træk, da Norwich i weekenden spillede 0-0 mod Thomas Sørensen og Aston Villa.

Hektisk periode

- Jeg har været med i de to første kampe i Norwich, men det var en hektisk periode, fordi jeg også var hjemme og spille på landsholdet efter skiftet fra Milano.

- Jeg kunne godt se det fra manageren Nigel Worthingtons synspunkt. Mattias Jonson og jeg var lidt slidte og smadrede. Men vi havde nok ikke lige forestillet os, at der skulle gå så lang tid, inden vi fik chancen igen, siger Thomas Helveg til Stiftstidende.

Bristol Rovers spiller i 2. division og bør være en overkommelig opgave for "The Canaries", der i seks runder ikke har prøvet at vinde i Premier League, men spillet uafgjort fire gange.

Bristol vil knokle

- Bristol vil knokle røven ud af bukserne og udfordre os fysisk. Vi tager virkelig pokalturneringen seriøst og stiller med det stærkeste hold, fordi det kan være en genvej for os til europæiske udfordringer. Se bare på Millwall, siger Helveg inden matchen hjemme på Carrow Road.

For Helveg vanker der en saftig gulerod, hvis det går godt mod Bristol.

Lørdag spiller Norwich i Premier League på Anfield Road mod Liverpool.

- Vores mål er bare at redde os i Premier League. Klubben er god til at bygge op uden at sætte økonomien over styr. Sådan har det været de seneste tre-fire sæsoner, tilføjer Thomas Helveg.

Helveg på banen i Norwich

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce