Heldet skiftede mod tyskerne


Heldet skiftede mod tyskerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter at have haft marginalerne mod sig hidtil var det danske ishockeylandshold for en gangs skyld heldigst i VM-opgøret mod Tyskland

Han kunne selv have taget æren for 3-1-sejren over Tyskland. Men ishockeylandstræner Per Bäckman nedtonede betydningen af at have ændret på kædesammensætningen inden kampen.

Han mente i stedet, at danskerne for første gang i turneringen havde tilfældighederne på sin side efter tre nederlag.

- Vi har ikke spillet en dårlig kamp endnu, selv om cifrene naturligvis så meget bedre ud i dag. Men i dag havde vi det held, der skulle til i de afgørende situationer. Det var vel det, der først og fremmest var forskellen, sagde svenskeren, som dog også pegede på målmand Patrick Galbraith som en af årsagerne til, at det endte med dansk sejr.

- I dag havde vi en målmand, der tog fra. Det var utroligt stærkt kommet igen af Patrick, efter at han selv tog skylden for det første mål, hvor han skulle have haft pucken. Vi spillede i undertal i otte minutter i anden periode, og da var det ham, der holdt os inde i kampen, sagde svenskeren, der i tredje periode gav VM-debut til Rasmus Olsen og Jesper Jensen og prøvede forskellige nye konstellationer af i tredje- og fjerdekæden.

- Vi syntes ikke, at de to kæder fungerede helt så godt, som vi havde ventet, og derfor var vi nødt til at gøre noget. Så må vi se, hvad vi gør frem mod næste kamp, sagde Bäckman.

Heldet skiftede mod tyskerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce