Heilbo vejrer morgenluft


Heilbo vejrer morgenluft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PÅ BANEN: 21-årige Sune Heilbo står til ny chance i Haderslev i dag

FODBOLD: Den 21-årige midtbane-maskine Sune Heilbo står til en ny chance i startopstillingen i eftermiddag i Haderslev ved siden af Carsten Hemmingsen.

Sune Heilbo har ikke været med i startformationen siden en tv-kamp mod FC Midtjylland og sad i ugerne forinden også på bænken umiddelbart efter en karantæne mod FC København.

- Det har været frustrerende, fordi jeg har følt mig berettiget til holdet. Men da holdet blev ved med at vinde, er det jo svært at lave om, mener Sune Heilbo.

- Jeg fandt det da lidt underligt, at klubben investerede i Carsten Hemmingsen, fordi han er nøjagtig samme type som mig og spiller samme plads. Men det var et godt tilbud for klubben, og han er jo en kvalificeret spiller, som jeg jo også kan læne mig lidt op ad i min videre udvikling, siger Heilbo.

- Men jeg havde da håbet, at vi begge kunne være på banen samtidig. Og det kan vi komme til igen. Umiddelbart vil jeg mene, at en 4-3-3-opstilling som under Torben Storm ligger endnu bedre til os med de mange angribere, vi nu har fået i Søren Berg, Per Pedersen og Mwape Miti, men det er jo trænerens afgørelse, fastslår Heilbo.

For nylig blev den glade fighter lukket ind efter pausen mod AB som højrekant- spiller.

-Det var en nødløsning, fordi mit antrit og løbemønster ikke helt er til de lange løb. Jeg har det bedre inde i midten, hvor man løber kortere afstande i samme tempo. Men jeg ramte da bolden rigtigt en enkelt gang, så den røg ind i panden på Søren Andersen.

Den gode moral

Sune Heilbo erkender, at OB har haft tur i den på det seneste.

- Men det er måske også Carsten Hemmingsens fortjeneste, at vores moral er højere end før. Det er nok sådan noget, jeg kan lære af ham, mener Heilbo ydmygt.

Heilbo forudser alt andet end en kamp for filigrant-teknikere i Haderslev.

-Jeg tror ikke, at vi skal regne med at få mere end to bolde i "Onside"-vurderingen på TV3. Det bliver sikkert noget værre rod på en dårlig bane med meget vind. Derfor kræves en stor indsats for at vinde dernede.

Sune Heilbo har halvandet år tilbage af sin kontrakt og befinder sig som en fisk i vandet i Ådalen.

Meget at lære endnu

-Den sidste halvanden måned har da været træls, men der er lys for enden af tunnelen, og jeg har meget, som jeg stadig skal øve mig på for at blive bedre. Det gælder med hensyn til min hurtighed og teknik.

Ærlig snak, Heilbo.

Heilbo vejrer morgenluft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce