Heerenveen vil ha' Derveld nu


Heerenveen vil ha' Derveld nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TRANSFER-POKER: Fernando Derveld håber på fairplay fra OB's ledelse

FODBOLD: Den hollandske Eresdivisie-klub SC Heerenveen gør alt, hvad den kan for at erhverve OB's hollænder Fernando Derveld allerede her i januar.

I hvert fald ifølge Fernando Derveld selv.

Derveld har allerede skrevet under på en fire-årig kontrakt med Heerenveen, som har hårdt brug for kompetente spillere både i Eresdivisionen, hvor de kæmper for at holde trit med de store klubber som Eindhoven, Ajax Amsterdam og Feyenoord, men også for stadig at kunne klare sig i UEFA Cup'en, hvor hollænderne stadig er med.

Heerenveen tripper

- Jeg ved, at Heerenveen gør alt, hvad klubben kan, for at få mig fri allerede nu, så det er fint, at transfervinduet er åbent nu, sagde Fernando Derveld let humpende på vej til spillerbussen uden for Brøndby-Hallen i går efter for første gang at spillet med i indendørsturneringen på Vestegnen.

Håber på fairness

- Jeg håber, at OB ikke stiller sig for meget i vejen for et skifte nu. Jeg har trods alt været fair over for klubben, og så regner jeg da med, at de også er flinke over for mig. Så hvis chancen byder sig, så tror jeg da, at de lader mig smutte nu, siger Derveld til Stiftstidende.

Penge på bordet

Heerenveen skal lægge et fornuftigt beløb på bordet til OB, der samtidig skal sikre sig en erstatning til midterforsvaret, inden Royal League begynder den 12. februar.

Lars Jacobsen fra FCK er et varmt emne.

- I dine tanker er du vel allerede i Holland nu?

- Nej. Jeg er professionel. Jeg skal gøre, hvad jeg kan for OB resten af foråret, hvis jeg skal blive her.

Derveld blev skånet en del i Brøndby-hallen.

- Indendørs er stadig hårdt for mine knæ, men det er et fint spil, hvor hurtighed og teknik skærpes. Det er et godt spil for os spillere. Jeg ved ikke, hvordan publikum har det, sagde han og hastede videre til bussen.

Heerenveen vil ha' Derveld nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce