FODBOLD: Hedebølgen kostede formentlig OB en del penge, for 3803 tilskuere var pænt under det normale, selv om det gæstende Randers-mandskab ikke just er en kioskbasker.

- Dels har varmen nok kostet en del, dels klinger Randers vel ikke af så meget, og dels betyder flytningen til Atletikstadion vel også noget, sagde kommunikationschef Peter Hørlück efter kampen.

Atletikstadions kapacitet er sat til 7000 tilskuere, og da OB i ugens løb havde opgivet, at der var 2800 pladser tilbage, var der en del undren over det opgivne tilskuertal. For de 3800 ville jo betyde, at der skulle være 3200 billetter i overskud. Der mangler altså 400 i det regnestykke.

- Forklaringen er, at der var en del sponsorbilletter blandt det tal, vi opgav i midtugen, og en vis del af dem har så åbenbart valgt at blive væk. De er vel taget til stranden i stedet, sagde OB's kommunikationschef.

- Og så var der indregnet en del sæsonkort. Vi har faktisk solgt 60 procent flere af dem end før sidste sæson. Men der var så igen en del af dem, som valgte at blive væk til denne kamp. De må så ærgre sig over, at de gik glip af fem OB-mål.

OBregistrerede ingen større problemer med afviklingen, men Randers-tilhængerne er ikke just kendt for at volde de store problemer.

Og da det kun er denne ene gang, at OB viger over til Atletikstadion - så det nye græs kan gro til - bliver der næppe nogen større evaluering af forløbet.

De små 4000 tilskuere spredte sig godt i den store oval, der inklusive løbebanerne giver et helt andet indtryk end Odense Stadion. Eksempelvis var det på hovedtribunen og banen svært at høre diverse tilråb og sange fra fan-grupperne, og de mange indstuderede musik-indslag og diverse show-effekter druknede på mange måder i det enorme rum.

OB's sponsorer blev som altid før kampen beværtet i den normale VIP-loge på stadion og gik så over til Atletikstadion, hvor de valgte at blive i pausen.

Presse, sponsorer, ledere, agenter, gæstende ledere og trænere, dommerbedømmere og alskens godtfolk sad tæt på hinanden, men de uvante vilkår voldte ikke større kvaler i denne kamp.

Når Herfølge er modstanderen på søndag otte dage, vil OB være tilbage i de vante omgivelser.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Fra sportsinvalid til OB-spiller

Fra sportsinvalid til OB-spiller

OB er klar med træner-forlængelse

OB er klar med træner-forlængelse

Kun én træningskamp i Danmark til OB