Hattrick til Lindsey Vonn


Hattrick til Lindsey Vonn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lindsey Vonn har med tre sejre i weekendens alpine konkurrencer understreget, at hun er topfavorit til at vinde medaljer ved OL i Vancouver.

Lindsey Vonn satte en tyk streg i sneen under sin status som skisportens dronning i weekenden, da hun vandt den tredje alpine konkurrence af tre mulige i østrigske Haus im Ennstal. Med sejren i de to styrtløb tidligere på weekenden og i Super G-løbet søndag præsterede Vonn et hattrick, som man skal helt tilbage til 1997 for at finde magen til i historiebøgerne. Dengang vandt tyske Katja Seizinger også tre World Cup-konkurrencer i Lake Louise.

- Jeg er stolt af at have taget endnu en rekord. Der var et stort forventningspres, for alle forventede, at jeg ville gøre det. Det gør mig kun endnu mere stolt, sagde Vonn efter sejren.

Det var Vonns sjette sejr i sæsonen, men kun den første i et Super G-løb. Amerikaneren vandt sidste år VM i disciplinen foran Anja Pärson, og i Haus im Ennstal måtte svenskeren endnu engang se sig henvist til andenpladsen.

Vonn udbyggede sin føring i den samlede World Cup til veninden Maria Riesch. Tyskeren lavede en kostbar fejl i slutningen af løbet og endte derfor kun på en 24.-plads. Hun har med 702 point nu et pænt stykke vej op til Vonns 894 point.

Hattrick til Lindsey Vonn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce