Harry Potter tryllede


Harry Potter tryllede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HESTE:Den unge jockey Magnus Ladegård, der arbejder for træner Steen Juul, går med planer om at blive selvstændig.

I afte gav han på Fyens Væddeløbsbane prøve på sin kunnen, da han med den femårige Harry Potter, som han både ejer og træner, vandt anden afdeling af V5-spillet.

Der hviler selvfølgelig et eventyrskær over navnet Harry Potter, og der skulle da også lidt held til, før sejren kom i hus. Der blev nemlig dekreteret omstart, da Harry Potter i første forsøg fik sammenkørsel med Robis Honey, hvorefter begge galopperede. I den korrekte start gik det derimod glat for Harry Potter, der vandt let.

Indledningsvis havde Rene Kjær vundet med Join Me KG, selv om han før løbet ikke gav udtryk for sejrschance. Den nedkæmpede på de sidste meter Gullit Day, som ellers for John K. Hansen havde ført til kort før mål. Det var John K.s anden andenplads i træk, idet han løbet forinden havde opnået samme placering med Hugo Boss. Men allerede i det indledende opgør havde John K. Hansen været i fokus, da han Halloway i spidskampen trængte Birger Jørgensens favorit Immortal Speed, så begge galopperede. Det kostede tre dages udelukkelse samt en bøde.

I tredje afdeling indriede storfavoritten Facilon de stille forventninger, da den for Jeppe Juel marcherede banen rundt i pæn afstand af konkurrenterne. I fjerde afdeling chokerede amatøren Bo Bøhm med den seksårige hoppe Gyvel. I aftes var der ingen slinger i valsen, og parret førte uantastet fra start til mål. Vinder-odds 26,38 og en triobetaling på over 7000 kr.

- Man skal have det fornødne held for at vinde løb fra et dårligt startspor. Men min hest er i nærmest hysterisk form, og kunne det løsne sig, ville chance være der. Således lød landschampion Birger Jørgensens kommentar.

Harry Potter tryllede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce