Harri Sillgren var skarp


Harri Sillgren var skarp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ISHOCKEY: Den finske centerspiller, Harri Sillgren, har ikke været nogen bragende succes.

Syv mål var det blevet til i de hidtidige 27 kampe, og det er ikke alverden for en højt betalt udenlandsk forward, som dog også har bidraget med 13 assists.

I kampen mod Sønderjyske tog Sillgren dog revanche med tre scoringer og viste, at han godt kan være sin finne-løn værd.

- Vi har spillet rigtig godt på det sidste, det har givet holdet sikkerhed, at de rutinerede spillere er kommet tilbage.

- For mig har det været vigtigt at finde balancen mellem de defensive og de offensive opgaver, og jeg synes, det går bedre, siger den 32-årige forward.

Han var hurtig til at dele æren for succesen i dagens kamp med medspillerne.

- Det er vigtigt for mig og Alexander Macijevski, at vi har fået en spiller som Rasmus Holst med i vores kæde. Han er rigtig god til at gøre det beskidte arbejde ude ved banderne, siger Sillgren.

- Jeg synes, det ser godt ud. Der er otte kampe tilbage, og meget kan ske, for alle kan slå alle, men det er positivt, at vi skaber så mange chancer, tilføjer forwarden, der er positivt overrasket over niveauet i dansk ishockey.

- Alle holdene har to gode kæder og så en tredjekæde, der mest skal spille til nul.

- I Finland spiller vi med fire kæder og meget korte skift. Der er højere tempo, men i den danske liga får man mere spilletid på isen, og det kan jeg godt lide, lyder det fra Harri Sillgren.

Harri Sillgren var skarp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce