Haraldsson efterlyser ro i Brøndby


Haraldsson efterlyser ro i Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere Brøndby-direktør Hermann Haraldsson mener, der er alt for megen uro på de indre i linjer i Brøndby. Det er ødelæggende for klubben, mener han.

Hermann Haraldsson blev fyret som direktør i Brøndby i august sidste år. Siden er Frank Buch-Andersen ansat som ny direktør i klubben, men Haraldsson mener ikke, at Brøndby har fået ro på de indre linjer af den grund.

- Jeg ser Brøndby som en klub, der ikke har fundet sin sten at stå på endnu, og før de får ro på de indre linjer, kommer klubben ikke videre, siger Hermann Haraldsson til onside.dk.

Islændingen har fulgt med i balladen i Brøndby fra sidelinjen, og han har siden sin fyring måtte se storsponsor Jesper Nielsen opsige sin kontrakt med udgangen af 2010 samt Anders Bjerregaard forlade posten som sportsdirektør.

- Jesper Nielsen har været ude at sige, at nogen må træde i karakter, og det er jeg enig med ham i. Det kan ikke nytte noget, at der bliver ved med at være fnidder på de indre linjer. Man må fra bestyrelsens side finde ud af hvilken struktur, det er, man ønsker, og så få noget ro. Det her holder ikke, mener Hermann Haraldsson.

Brøndby er i øjeblikket placeret på en skuffende femteplads i SAS Ligaen, og Haraldsson tror ikke, der kommer sportslig succes, før der skabes ro i klubben.

- Al den uro udenfor fodboldbanen holder ikke. Den skader spillerne, sponsorerne og tilskuerne. Det er ligesom en familie; når mor og far skændes, så bliver børnene ikke lykkelige, fastslår Hermann Haraldsson.

Haraldsson efterlyser ro i Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce