SPEEDWAY: Den fynske topkører Hans Andersen aflyser efter et dramatisk styrt ved lørdagens Grand Prix i Göteborg to løb, som han skulle have kørt i England i morgen. Det sker, fordi han skal til fysioterapeut-behandling. Det er endnu uvist, om Hans Andersen kører i Sverige tirsdag aften og ved fynske Fjelsteds hjemmematch onsdag aften mod Grindsted.

- Overordnet har jeg det godt og er klar i løbet af at par dage... Men jeg er meget forslået, og specielt er min højre arm svulmet voldsomt op, fortæller Hans Andersen til Fyens Stiftstidende.

Skandale-Grand Prixet i Göteborg måtte afbrydes hele otte gange efter styrt. Den midlertidige bane på Ullevi var fyldt med huller, og det var sådan et hul, Hans Andersen helt uventet ramte, netop som han lå til to vigtige VM-point.

- Styrtet kom så uventet, at jeg ikke husker ret meget... Jeg røg ned, og så var det hele måne og stjerner, fortæller Hans Andersen.

Mirakuløst fortsatte Hans Andersen i Grand Prixet og kom også i semifinalen, hvor han dog måtte se sig overhalet af Jason Crump og Nicki Pedersen.

Hans Andersen er på 8. pladsen i den samlede VM-stilling med 28 point.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Nicki bliver svær at stoppe

Nicki bliver svær at stoppe

Topkørere ville have Nicki P. med i boykot

Nicki P. raser over svensk bane