Han er glad for efterårshøsten

Gudmundur Gudmundsson er tilfreds med, hvad hans GOG-herrer har præsteret i løbet af efteråret.
Foto: Jørgen Hansen

Han er glad for efterårshøsten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

GOG-træner Gudmundur Gudmundsson er tilfreds med sit holds efterårssæson, hvor holdet har holdt sig i top-4 på trods af mange skader og et par skuffelser undervejs

Håndbold: Der er årtiets sidste kamp for GOG-herrerne, når Viborg i aften gæster Gudme.

Og som det sig hør og bør, når et år - og i dette tilfælde også et årti - tager sine allersidste dage i brug, så benytter Gudmundur Gudmundsson lejligheden til at kigge tilbage på sin første tid som træner for GOG Svendborg.

- Jeg er tilfreds med mange ting - med hvordan vi spiller. Vi har haft et meget godt forsvar hele tiden, og vores målmænd har været gode. Og hvis man kigger på vores placering i ligaen lige nu, så er jeg meget tilfreds. Den er jeg glad for, siger islændingen om holdets fjerdeplads.

Og den placering er værd at lette på nytårshatten over, for GOG’s sæson har også budt på nogle fusere undervejs.

- Det er lidt trist, at vi tabte den kamp i Århus. Hvis ikke vi havde tabt den kamp, så havde vi ligget nummer 2 nu.

- Og vi er stadig også skuffede over pokalsemifinalen mod Bjerringbro-Silkeborg. Men vi spillede ikke en god kamp, og sådan kan det gå, siger Gudmundur Gudmundsson.

Skader har sat deres præg

Stort set hele sæsonen har Gudmundur Gudmundsson haft store problemer med at stille fuldt hold, fordi skaderne er haglet ned over GOG-spillerne.

Således har Asgeir Örn Hallgrimsson, Kasper Jørgensen, Peter Henriksen, Niklas Landin, Olof Ask, Peter Svensson og Kristian Meijer været ude med skader i kortere eller længere tid.

De to sidstnævnte må stadig vente henholdsvis et par måneder og resten af sæsonen på igen at vende tilbage til håndboldbanen.

- Vi har haft det svært hele sæsonen indtil nu, hvor kun Peter Svensson og Kristian Meijer er skadede og ikke kan spille.

- Vi fik Asgeir Örn Hallgrimsson tilbage uden grundtræning, så vi pressede ham meget i november. Kasper Jørgensen og Olof Ask har også været væk i perioder, konstaterer Gudmundur Gudmundsson.

Underlig planlægning

I aften skal islændingens klub-tropper så op mod Viborg i en kamp, der ligger lige efter en kort juleferie og lige før en måneds liga-pause på grund af det forestående EM i Østrig.

- Jeg synes, det er lidt mærkelig planlægning, men sådan er det. Det er en kamp, vi meget gerne vil vinde, så vi fortsat kan blive i toppen. Vi er inden kamp kun et point fra Kolding og FCK, så det er tæt, mener GOG-træneren.

Har vundet begge opgør

GOG har to gange i efteråret mødt Viborg - en gang i ligaen og en gang i pokalturneringen. Begge gange med sydfynsk sejr til følge.

- Men jeg synes, Viborg er et bedre hold, end da vi mødte dem. De har forbedret forsvaret, så vi skal spille en fin kamp for at vinde, siger Gudmundur Gudmundsson.

Der er kampstart klokken 19.30 i Gudmehallerne.

Han er glad for efterårshøsten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce