Halvt års pause til Lærke Møller


Halvt års pause til Lærke Møller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndboldstjernen fra FC Midtjylland er blevet knæopereret og er ude de kommende seks til syv måneder.

Lærke Møller har ofte været ramt af skader, og nu er den gal igen.

Playmakeren fra FC Midtjylland er onsdag blevet knæopereret, og en pause på seks-syv måneder venter, meddeler håndboldklubben på sin hjemmeside.

- Det er dejligt, at jeg så hurtigt har kunnet blive opereret, selv om jeg selvfølgelig havde håbet helt at kunne undgå en operation. Men det er rart, at der bliver taget hånd om det, så jeg nu kan se fremad.

- Men jeg er selvfølgelig rigtig ked af, at jeg går glip af det meste af denne sæson, hvor vi igen spiller Champions League, siger Lærke Møller, som blev skadet i en Champions League-kamp for 10 dage siden.

Det er en løs knæskal, der giver Lærke Møller problemer. Cheftræner Helle Thomsen ærgrer sig over at måtte undvære playmakeren.

- Det er godt, der kommer styr på knæet, men det er megasynd for Lærke, at hun skal igennem en operation.

- Og så er det selvfølgelig super ærgerligt for holdet, at vi nu kommer til at mangle så dygtig en spiller som Lærke i en hård og spændende sæson med mange kampe, siger Helle Thomsen.

På banen lod FCM sig i første omgang ikke ryste af skadens længde. I onsdagens eneste kamp i Dame Håndbold Ligaen vandt FCM hjemme med 32-20 over Ringkøbing. Stine Jørgensen og Trine Troelsen scorede seks mål hver for værterne.

Halvt års pause til Lærke Møller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce