Hallgrimur: Viborg fortjente rødt kort

Hallgrimur Jonasson fik knubs undervejs mod Viborg. (arkivfoto)
Foto: P. Leth-Larsen

Hallgrimur: Viborg fortjente rødt kort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB-anfører erkendte, at han begik straffespark i anden halvleg.

FODBOLD: OB's anfører Hallgrimur Jonasson er normalt en hårdfør type.

Islændingen var dog ikke helt tilfreds med Viborgs angribere Serge Deble og Ante Rukavina.

- Jeg ved ikke, om Debles aktion til sidst var til rødt kort. Til gengæld skulle de have haft det langt før. Jeg fik først et knæ i ryggen af Rukavina og så en albue i hovedet, så det røde kort skulle være trukket langt tidligere, sagde Jonasson, der humpede gennem presserummet lørdag aften og fremviste en stor blodansamling i hofte- og rygregionen.

Hallgrimur Jonasson kunne omvendt godt forstå, at Viborg følte sig snydt for et straffespark.

- Jeg ville løbe ind bag ved og heade bolden væk foran målstregen, men missede headningen, så bolden ramte min arm. Men det var ikke med fortsæt, men jeg kan godt forstå, at Viborg-spillerne reagerede på det. Det kunne sagtens være dømt. Der er straffe, men hvad skal jeg gøre af min arm, når jeg skal holde balancen for at kunne heade, mente Hallgrimur Jonasson.

- Vi spillede ikke ret godt og kunne have skabt noget mere før pausen. Vi spillede for langsomt, men til gengæld var det et flot indlæg og et flot hovedstød, der bragte os på 1-0, mente islændingen.

OB spiller allerede tirsdag igen kl. 18.15 i 3. runde af DBU's pokalturnering på udebane mod 1. divisions-topholdet Fredericia, der trænes af OB's livredder-træner Ove Pedersen, der naturligvis var på plads på Trefor Park lørdag eftermiddag.

Hallgrimur: Viborg fortjente rødt kort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce