Hallgrimsson målsluger i GOG-sejr

GOG's Asgeir Hallgrimsson spillede en flot kamp, da fynboerne til aften vandt over Viborg.
Foto: Andreas Szlavik/POLFOTO

Hallgrimsson målsluger i GOG-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Islandske Asgeir Örn Hallgrimsson nettede ikke færre end 13 gange, da fynboerne fightede sig til en sejr i Viborg på 25-30

GOG Svendborgs håndboldherrer fortsætter sejrsstimen i slutspillet, og med en god fighterindsats og en arbejdssejr på 25-30 i Viborg fører fynboerne stadig slutspillets pulje 1.

GOG-herrerne blev ellers en anelse forstyrret i angrebsspillet af Viborgs 5:1-formation og en meget velspillende Dane Sijan i Viborg-målet.

Alligevel fik fynboerne efter en række gode bolderobringer og kontrascoringer midt i 1. halvleg skabt sig et lille hul. Og selv om udeholdet fik tre udvisninger før pausen, holdt forspringet takket være flot undertalsspil.

Fynboerne måtte dog slide hårdt for sejren, og der var ikke tale om det prangende flotte spil, man har set i de to første slutspilskampe. Til gengæld blev der fightet forbilledligt.

Den helt store målsluger blev islandske Asgeir Örn Hallgrimsson, der scorede hele 13 gange uden vel at mærke at skyde et eneste straffekast.

Den anden kamp i puljen endte med en sejr til Kolding på 35-34 hjemme over AaB. Det betyder, at GOG Svendborg med en sejr på lørdag hjemme over Kolding og det samme i den sidste puljekamp mod Viborg kan tåle at tabe i Aalborg med hele 12 mål.

Fynboerne vil alligevel være bedre end AaB indbyrdes, fordi holdet vandt med hele 13 mål over nordjyderne i den første kamp.

Hallgrimsson målsluger i GOG-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce