Hårslevs nye træner på plads

Gert Wiis havde KRFK i efteråret (billedet), men skal i den kommende sæson træne Hårslevs Serie 1. Foto: Arne Rasmussen

Hårslevs nye træner på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold: Herre Serie 1: Hårslev BK laver et helt nyt setup og ansætter Gert Wiis som Serie 1-træner.

Efter en lidt turbulent efterårssæson, hvor Hårslevs bedste herrer i Serie 1 må siges at have underpræsteret og hvor træner John Rother blev gået før tid, skulle der nu være lagt en slagfast plan for næste år.

55 årige Gert Wiis, som det seneste halve år har trænet Krogsbølle Roerslev, bliver ny cheftræner for Hårslevs Serie 1 hold, som overvintrer lige syd for nedrykningsstregen, men med god kontakt opad til.

-Vi havde seks til samtale, men var slet ikke i tvivl om, at det skulle være Gert Wiis, når vi også ser på vores trup, fortæller Gert Lisbjerg, som i et nyt setup selv går fra at være assistenttræner i klubben til at være gennemgående og samlende figur bag linjerne. Heriblandt som coach for alle trænere i klubben.

Samtidig tager 30 årige Jesper Andersen over som træner for Serie 3-holdet, som gerne skulle blive rugekasse for U17 spillerne, der rykkes op.

Med Gert Wiis får Hårslev en erfaren cheftræner. Efter en aktiv karriere med blandt andet et par hundrede divisionskampe for Næsby, B1909, B1913 og HIK har trænergerningen, ud over en masse ungdomstræning i hans lokale klub, Båring, ført ham til B1909 (2. hold, FS), Sanderum (FS) og Næsby (2. hold, FS) og en periode som spillende træner i 2. division på Færøerne. Og han går til opgaven med tro på tingene.

-Jeg kender ikke truppen så voldsomt godt endnu. Men kan vi holde på spillerne, tror jeg da, at holdet har potentiale til foreløbig top fem, siger Gert Wiis, som håber, at styrke truppens bredde med de unge spillere på andetholdet.

AR

Hårslevs nye træner på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce