Håndbold, Serie 2 Herrer, Pulje 1, Veflinge/Morud-Hårslev GF 14-24(10-11):

-Serie 1, Serie 1, Serie 1, blev der sunget, mens der blev danset kædedans af Hårslevs bedste håndboldherrer. De havde netop vundet en 10 målssejr over naboerne Veflinge/Morud i Veflinge Hallen og dermed sikret sig den anden oprykningsplads i puljen – efter Tommerup(3).

-Vi har hele tiden sagt, at vi ville tage oprykningen til Serie 1, hvis det var fortjent. Og det er det, slog spillende træner Morten Ziemann fast efter den stensikre sejr. En sejr der blev cementeret på en stærk anden halvleg, hvor oprykningskandidaterne viste forskellen til Veflinge/Moruds mere moderate tempo.

Morten Ziemann gik selv foran med en halv snes mål. Daniel Jensen fulgte godt med på scoringskontoen, ligesom han spillede klogt op til den efterhånden ret brede Hårslev-trup, hvor også Jesper Nabbegaard sloges på stregen. I målet levede både Lukas Riber Hansen og Morten Støchkel op til de øvrige præstationer, som understregede, at Hårslevs oprykningsdrømme havde hold i virkeligheden.

-Nu glæder vi os til udfordringen Serie 1, lød det fra en glad og stolt Morten Ziemann.

Veflinge/Moruds træner, Kasper Nicolaisen var fattet efter nederlaget.

-Vi er meget godt med i første halvleg, men har også nogle spillere, som først lige er kommet i gang efter en længere pause.

Blandt andre Christian Andersen og Joachim Jensen har ifølge træneren større potentiale med mere træning. Mike Hansen var dog en evig trussel med sine hurtige fødder og gode skudarm på playmakerpladsen.

-Men vi scorer kun 4 mål i anden halvleg. Vi var ikke skarpe nok i angrebet og ikke aggressive nok i forsvaret, erkendte Kasper Nicolaisen, som fortsætter med holdet i Serie 2.

AR