Håndbold, Serie 2 Damer, Pulje 1, Veflinge/Morud-Hårslev GF 11-14(5-7):

Hårslev tog lidt overraskende sejren i tirsdagens lokalopgør i Veflinge Hallen mod Veflinge/Morud. Overraskelsen lå i, at Veflinge/Morud ellers lå på førstepladsen mens Hårslev lå i midterfeltet.

Men det lod Hårslevtræner Mathias Mjesing og hans piger sig ikke dupere af. Anført af en storspillende Gyrith Foss Hansen, som både satte spillet fra playmakerpladsen, scorede mange mål og huserede på stregen, holdt Hårslev stort set hele kampen igennem Veflinge/Morud bag sig.

-Gyrith lagde et stort pres, når hun var inde, lød det rosende fra Mathias Mjesing, som også kunne glæde sig over at konditionstræningen har givet pote i dette efterår.

-Vi kan løbe modstanderne ned. Men der er stadig noget at arbejde med, sagde Mjesing.

Katrine Dalsgaard Madsen var også med i meget på Hårslevs hold, som havde held med at stresse Veflinge/Moruds skytter. Noget der ikke passede værternes træner, Claus Christiansen:

-Vi spillede for meget sidelæns og var bange for at afslutte, lød det undrende fra træneren, som ellers for en gangs skyld havde haft nogle velbesøgte træningspas med mulighed for angrebstræning. Hverken Malene Rheinardt, Nanna Eckhoff, Susi Grundsøe eller Henriette Pedersen ramte dagen – eller målet for ofte. Noget de ellers nok har kunnet i sæsonen, som altså har sendt Veflinge/Morud i top.

-Men vi skal ikke i Serie 1. Når man kun træner én gang om ugen, så spiller man Serie 2, erklærede Claus Christiansen.

Veflinge Morud var ellers tæt på at komme op til Hårslev i anden halvleg. Gode redninger af ikke mindst Birgit Hansen gav gode muligheder på kontraer – endda i undertal. Men Hårslev holdt dem på et par måls afstand og lukkede i slutfasen til 11-14.

AR