Hårene falder af Donadoni


Hårene falder af Donadoni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den italienske landstræner Roberto Donadoni er efter Italiens dårlige EM under pres. Og han fortalte mandag, at han hver morgen finder lidt hår i sengen.

Presset er enormt på Roberto Donadoni for tiden. Den italienske landstræner er blevet udskældt for at være hovedårsagen til, at Italien er på vej ud af EM-slutrunden. Tirsdag aften kan EM være overstået for verdensmestrene, og alvoren er også gået op for Roberto Donadoni forud for kampen mod Frankrig.

- Vi er klar. Det er den sidste kamp i gruppefasen, og vi ved, hvad der står på spil. Det bliver en finale for os, sagde Roberto Donadoni på pressemødet dagen før kampen.

Trods alvoren var der også tid til et par sjove kommentarer.

- Jeg ved ikke, om jeg har fået flere grå hår de sidste tre uger. Men hver morgen, når jeg vågner op, ligger der lidt hår i sengen, men det gør der vist hos de fleste. De sidste tre uger har været intense, men vi har hele tiden fulgt den plan, som vi har lagt, og nu gælder det Frankrig, sagde Roberto Donadoni.

Italien tabte holdets første gruppekamp mod Holland med 3-0 og spillede siden 1-1 mod Rumænien. En sejr over Frankrig kan vise sig ikke at være nok til en plads i kvartfinalen, hvis Rumænien samtidig skulle vinde over Holland.

Hårene falder af Donadoni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce