POKALBRAG: Silkeborg-sejren og konkurrencen skærpede OB-træningen
FODBOLD: Ulykken med dødelig udgang i søndags i Parken kan ikke undgå at påvirke stemningen i aften op til pokalkampen.

Dog kun til første fløjt.

Det mener OB's chefcoach Klavs Rasmussen.

- Jeg tror ikke det får betydning for selve kampen. Når først kampen er i gang, er det den, spillerne koncentrerer sig om, siger Klavs Rasmussen, der trods OB's 3-0 sejr over Silkeborg ikke vil fravige det normale udgangspunkt i Parken.

Det faste blik

- Vi forventer FCK tager ansvar som hjemmehold, og det indretter vi os efter. Vi vil gerne opnå at forstyrre deres spil så meget som muligt.

- Men vi skal gå ind til kampen med et fast blik i øjnene og oprejst pande, siger Klavs Rasmussen, for hvem kampen ikke kommer på noget specielt ubelejligt tidspunkt, selv om trænerduoen og OB måske kunne bruge en lettere opgave - netop nu hvor krisesnakken er lettet fra Ådalen.

- Nej, alle kampe er en eksamen, høj eller lav. Her er det så bare enten eller, og vinder vi, har vi bestået eksamen, siger Klavs Rasmussen tørt.

Det var tydeligt under tirsdagens træning i formiddags-solen, at sejren over Silkeborg havde skabt en mere optimistisk stemning, og da konkurrencen samtidig er klart skærpet, så øgede det tydeligvis intensiteten i duellerne og løbene uden bold.

Seks kampe på 19 dage

Denne tirsdag fik spillerne og træneren også fred fra det flotte antal medier, som i sidste uge beskæftigede sig indgående med OB.

Men allerede på søndag skal OB til Viborg, og derefter følger den udsatte hjemmekamp mod Herfølge på onsdag, og hjemmekampen mod FC Nordsjælland om søndagen.

Endelig spiller OB i Royal League den følgende torsdag og på udebane mod AGF om søndagen, så OB skal nu igennem seks kampe på 19 dage.

Det vil blive fasen, der bestemmer udfaldet af dette års samlede sportslige status, og det var måske det, som tændte koncentrationen hos både spillerne og truppen i går.

Spillere med sørgebind

FC København holder i aften ét minuts stilhed før kampen. Efter aftale med den afdødes familie.

Både FCK's og OB's spillere bærer sørgebind under kampen.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Fra sportsinvalid til OB-spiller

Fra sportsinvalid til OB-spiller

OB er klar med træner-forlængelse

OB er klar med træner-forlængelse

Kun én træningskamp i Danmark til OB