Hård Team Danmark-kritik af dovne sejlere


Hård Team Danmark-kritik af dovne sejlere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De danske sejlere kan se frem til at blive trukket i støtten fra Team Danmark, hvis de ikke tager sig sammen. De er simpelthen for dovne.

Team Danmark støtter i øjeblikket Dansk Sejlunion med syv millioner kroner om året. Men den støtte bliver væsentlig mindre, hvis ikke unionen og sejlerne tager sig sammen. Blandt andet skal dårligt vejr ikke være ensbetydende med træningsfri.

- Det er ret simpelt: Hvis man vil deltage i en olympisk konkurrence, skal det fysiske, mentale og ernæringsmæssige være i orden. Hvis sejlerne ikke kan komme på vandet en dag, kan de løbe en tur eller styrketræne. Det er sejlerne ikke gode nok til, og vi er ikke tilfredse med deres brug af vores eksperter, siger Team Danmarks direktør, Michael Andersen, til Jyllands-Posten og giver sejlunionens sportslige ledelse en opsang.

- Det er også trænerne, som skal udfordre sejlerne her. Landstrænerne Pete Conway og Rigo de Nijs har sammen med elitechef Michael Staal ansvaret for, at der bliver taget ejerskab. Landstrænerne i vores øvrige eliteforbund er langt bedre til at udnytte Team Danmarks viden og erfaringer, siger Michael Andersen.

Han siger, at sejlunionen nu har fået det gule kort, og han opfordrer til, at unionen hurtigst muligt får verdensmester Jonas Høgh-Christensen og de olympiske mestre Martin Kirketerp og Jonas Warrer tilbage i folden. De har valgt landsholdet fra på grund af mistilliden til den sportslige ledelse.

Michael Staal, elitechef i Dansk Sejlunion håber, at han kan overtale de rutinerede sejlere til at komme tilbage.

- Og jeg vil gå meget langt for at få dem tilbage på landsholdet. Meget langt, siger han.

Hård Team Danmark-kritik af dovne sejlere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce