Skuffelsen over at have tabt til Tyrkiet i den første kamp i EM-kvalifikationen, er ved at have lagt sig hos det danske landshold i kvindehåndbold.
Det blev ganske vist til et nederlag i den første EM-kvalifikationskamp mod Tyrkiet. Men kun på et enkelt mål, og nu er det danske landshold i kvindehåndbold opsat på at vise, at det blot var en enlig svale og ikke en kamp, som viser holdets reelle styrke.

- Vi skal til at gøre tingene rigtigt nu, i stedet for at sige, at vi vil gøre det. Jeg tror ikke, at der er nogle, som tvivler på, at vi kan gøre det bedre. Inde i omklædningsrummet efter vi havde tabt, sad vi med følelsen af, at det kan ikke passe, det her. Det har krævet, at vi har skullet rejse os, og det er vi i gang med. De ting, vi skal forbedre, er samtidig ting, som vi ved, vi kan gøre bedre, siger Christina Krogshede.

Returkampen spilles fredag i Århus, og for at komme med til EM i december i Makedonien, skal Danmark vinde kampen med minimum to mål. Alternativt kan en sejr på ét mål være nok, hvis Tyrkiet ikke scorer mere end 23 gange.