Håndboldherrerne tegner treårigt sponsorat


Håndboldherrerne tegner treårigt sponsorat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det danske herrelandshold i håndbold har efter lang tids søgen landet en aftale med en ny sponsor.

Trods succes på banen har de danske håndboldherrer haft svært ved at tiltrække sponsorer, men omsider er det lykkedes Dansk Håndbold Forbund (DHF) at lande en aftale.

Totalkredit bliver sponsor for herrelandsholdet de kommende tre år, skriver DHF på dets hjemmeside.

- Vi har i dag et af verdens bedste landshold, der igennem noget tid har manglet en kommerciel medspiller.

- Samarbejdet giver os ro til at fokusere 110 procent på arbejdet med spillerne, siger landstræner Ulrik Wilbek i en pressemeddelelse.

Under VM-slutrunden i Sverige tidligere på året spillede de danske håndboldherrer med slikmærket Katjes på trøjerne. Det var imidlertid et sponsorat, der kun var gældende for slutrunden.

Efter slutrunden valgte DHF at fjerne Katjes-mærket fra trøjerne.

Aftalen med Totalkredit er strikket sammen på en alternativ måde, da der ifølge DHF ikke er tale om en almindelig sponsoraftale.

Totalkredit er et fællesskab af 90 pengeinstitutter, og det er således dette fællesskab, som bliver partner og sponsor for landsholdet i den kommende treårsperiode, der omfatter et OL, en VM-slutrunde og to EM-slutrunder.

- Her er ikke tale om en sponsorkontrakt i gængs forstand, men snarere om et stærkt partnerskab, hvor et af målene, populært sagt, er at blive en del af hinandens dna.

- Vi glæder os til at inddrage Totalkredit og deres samarbejdende pengeinstitutter i fællesskabet omkring herrelandsholdet og håndboldsporten, siger DHF-formand, Per Rasmussen.

Danmarks håndboldherrer spiller EM-kvalifikationskampe mod Hviderusland den 8. juni i Minsk og mod Schweiz den 12. juni i Ballerup.

Håndboldherrerne tegner treårigt sponsorat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce