Håndbold-navne


Håndbold-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Viborg holder man sig ikke tilbage. Præcis som i Parken er der fire storskærme, hvor man kan får interview med en spiller inden kampen. Denne gang så man Morten Bjerre tape sin op, mens han fortæller, at pasta til frokost er fast del af hans ritual før en kamp.

Selvsamme Morten Bjerre fik inden en buket blomster som bevis på, at han var den bedste spiller i sidste hjemmekamp mod Svendborg TGI.

Både Thomas Mogensen, Kasper Nielsen og Torsten Laen måtte opgive at fuldføre kampen, henholsvis en hofte, en ankel og et baglår smertede.

- Det er tre meget vigtige spillere for os, så jeg håber, de bliver klar til lørdag. Ellers kommer vi andre på en rigtig svær opgave, mente GOG's assisterende træner og topscorer, Klavs Bruun Jørgensen, efter de hektiske slutminutter.

Inden kampen havde GOG fokus på Viborgs stregspiller, Michael Knudsen.

- Vi havde vel nogenlunde styr på ham, men han er jo en verdensklassespiller. Men jeg synes også han får lov til at lave screeninger, der er på kanten af loven, hvor vi så får en udvisning i stedet, analyserede Klavs Bruun Jørgensen.

- Det var meget dårligt og vores egen skyld, lød dommen fra Kasper Nielsen, der også havde et bud på, hvorfor det hurtige GOG-spil aldrig kom i fart.

- Vi vil gerne hurtigt fra land, som vi plejer. Men da vi så brænder nogle chancer, bliver vi grebet af stemningen, og det koster os dyrt.

På trods af nederlaget og de mange brændte chancer, så er den assisterende træner ikke grebet af panik.

- Nej, det er den anden kamp, vi taber i denne sæson. Det positive er, at vi kommer tilbage fra en dårlig start i begge halvlege. Og så har vi for vane at spille godt i kampen efter en dårlig indsats, forklarer Klavs Bruun Jørgensen.

Håndbold-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce