Håndbold: Gudme får forstærkning efter jul

Gudme HK's træner, Thomas Brandt Nyegaard, er klar til at jagte en sejr i lørdagens hjemmekamp mod TMS Ringsted - den sidste inden jul. Foto: Nils Svalebøg

Håndbold: Gudme får forstærkning efter jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. divisionsoprykkerne fra Gudme HK kan efter jul se frem til at få den skadede U20-landsholdsspiller Helena Elver med igen. Lørdag gælder det den sidste kamp inden jul hjemme mod TMS Ringsted.

Håndbold: Lørdag klokken 14.30 spiller Gudme HK holdets sidste kamp inden jul, når midterholdet TMS Ringsted gæster håndboldarenaen i Gudme til en kamp i kvindernes 1. division. Træner Thomas Brandt Nyegaard vurderer de sydfynske sejrschancer som gode.

- Ringsted er et hold, vi gerne vil lægge os opad. Vi har haft et efterår med mange spillere ude på skift, så vi har manglet kontinuiteten, men den er ved at indfinde sig, siger Thomas Brandt Nyegaard.

TMS Ringsted ligger nummer otte med 12 point for 11 kampe, mens Gudme HK har hentet fem point i de første 12 kampe og er to point fra en plads over nedrykningsstregen.

- Vi vil gerne gå til julefrokost efter kampen med et godt resultat, siger den sydfynske træner.

Gudme vandt i søndags 20-16 ude over bundholdet Rødovre.

- Hvis vi kan få to point mod Ringsted, så kan vi godt være være nogenlunde tilfredse med den første halvsæson, siger Thomas Brandt Nyegaard.

I de to første kampe efter nytår venter de to hold, der ligger lige over Gudme i tabellen, AGF og Lyngby. Til de nøglekampe bliver Gudme forstærket, da playmaker Helena Elver er klar til sæsondebut efter at have siddet ude hele første halvsæson med en korsbåndsskade. 19-årige Helena Elver skiftede i sommer fra HIK til Gudme og er en del af U20-landsholdstruppen.

- Det bliver godt at få Helena tilbage på banen, siger Thomas Brandt Nyegaard.

Håndbold: Gudme får forstærkning efter jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce