Fyns næstbedste kvindehold går efter en overraskelse, når holdet fredag klokken 20 hjemme i Dalumhallerne møder Roskilde, et af topholdene i 1. division.

Der er mange muligheder for at tilbringe fredag aften på en fornuftig, en spændende eller en hyggelig facon.

En af de mere originale ville være en tur i Dalumhallerne, hvor DHG's bedste håndboldkvinder får besøg af Roskilde, der aspirerer tll en af topplaceringerne i 1. division, mens DHG regulært kæmper for at overleve i rækken.

DHG viste dog allerede i sidste sæson store fighter-kvaliteter og viste klar fremgang i vigtige aspekter af spillet.

DHG tabte i sidste weekend lidt skuffende ude mod Virum/Sorgenfri, men sluttede dog flot af i 2. halvleg, hvor spilleren viste flere af de gode detaljer og taktiske initiativer, som havde præget de foregående to runder, hvor odenseanerne hentede sejre.

Op på hesten igen

- Roskilde er et godt og solidt hold med en fin gejst og vilje til at blive ved med at kæmpe kollektivt, melder DHG's vicetræner, Lene Borg Jepsen, til Sport Fyn og vælger at trække den så småt pænt slidte hest ud af manegen for at illustrere kampen:

- Vi må op på hesten igen efter det skuffende nederlag sidst. Vi er ellers kommet rigtigt godt igen efter julepausen, hvor vi har spillet en god gang håndbold. Vi har fået meget bedre sammenhæng i vores spil og fået noget tempo på.

- Vi bygger på step by step, hvor vi hele tiden ser mulighederne i vores opbygning og udvikling såvel for holdet som for den enkelte spiller, lyder den tidligere weekend-bandbulle fra den klub, som altid er i stand til at sparke nye talenter fremad.

Der kan lure en overraskelse

Sport Fyn vurderer koldsindigt, at der kan lure en overraskelse i aftenkampen, for større afstand er der næppe mellem de roskildensiske spillere og hjemmeholdet, hvor den nye træner Sune Gren arbejder hårdt på at få nye elementer ind i spillet.

Det er en styrkelse af defensiven og efterfølgende omsætning af frugterne til et giftigt kontraspil, der var konceptet bag de to sejre, som lå før turen til Virum/Sorgenfri.

Nu skal DHG-spillerne på hjemmebane prøve at omsætte lektierne igen.

  • SportFyn