HCO vandt - men satte sikker føring over styr

HC Odenses veteran, Stine Svangaard, fik megen spilletid i Bergen i sygefraværet af norske Maja Jakobsen.
Foto: Nils Svalebøg

HCO vandt - men satte sikker føring over styr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HC Odense førte med ni mål over Tertnes Bergen efter 10 minutter af anden halvleg men vandt kun med et enkelt mål. Spændende returopgør venter, lørdag

Før HC Odenses ottendedelsfinale i EHF Cuppen mod Tertnes Bergen ville sejr med et mål have været betragtet som et godkendt resultat for fynboerne som oplæg til returopgøret på lørdag i Odense.

Men den fynske sejr i det norske på 22-21 kom alligevel til at virke som et halvt nederlag, idet de orange gik helt ned i de sidste 20 minutter af opgøret.

Efter 10 minutter af anden halvleg førte HC Odense således med hele ni mål, 19-10 - blandt andet på grund af en ustyrlig venstre back, Line Haugsted, der havde scoret otte mål. Men da det norske forsvar gik højt på Haugsted, fik hjemmeholdets forsvar styr på gæsterne, der også storbrændte mod en norsk målvogter, Marie Davidsen, der stor en stor anden halvleg.

HC Odense var uden Maja Jakobsen, der lå syg i sin hotelseng. I hendes fravær blev det til hele seks scoringer af veteranen Stine Svangaard.

Maria Adler kom kun på banen for at skyde straffekast. Hun brændte i øvrigt to af slagsen i anden halvlegs orange nedtursfase. Adler fik et skrub på sin skadede skulder i den seneste ligakamp mod Ringkøbing og blev reelt sparet,

HC Odense bør under alle omstændigheder ordne tingene hjemme på lørdag mod et norsk hold, som man - på baggrund af det, man så på hjemmebanen i Bergen - kan undre sig over topper den norske liga. Specielt en første halvleg - 16-10 til HC Odense - fyldt med tekniske fejl fra Tertnes fik tydeligvis hjemmeholdets træner til at græmme sig.

HCO vandt - men satte sikker føring over styr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce